Реклама / Ads
10| 9790 |29.09.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Италианците ядосани! Мишел Бонев пак ще снима с държавна субсидия

.
Скандално известната Мишел Бонев, по рождение Добромира, разгневи съвсем добронамерено италианците отново. Ще снима филм с държавно финансиране, гърмят италианските медии.
 

Парите за новата лента са отделени от държавната хазна на Италия, 4 млн. евро, и то по време на криза, съобщава бТВ. В новия филм Бонев щяла да играе ролята на полицайка. „С непоколебимата си упоритост и непукизъм Мишел Бонев е в състояние да разбие и танк”, пише италианският вестник „Фато куотидиано”.

Нa всичко решената актриса, режисьор и продуцент ще снима този път сериал за телевизията на Силвио Берлускони „Медиасет”, чието финансиране разбуни помнещите италиански киносреди, след като през 2010 г, се разяри голям скандал покрай първия й филм – „Сбогом, мамо”.  Тогава продуцентската къща на Бонев беше разследвана от италианската прокуратура заради финансирането на българо-италианската продукция.

В скандала, наред с тогавашния италиански премиер Силвио Берлускони, беше завлечен и Вежди Рашидов. Силвио Берлускони бе одумван, че поддържал интимни отношения с Бонев и съответно, имайки предвид несметното богатство, което притежава, Берлускони платил разходите по посещението на българската делегация начело с Вежди Рашидов на кинофестивала във Венеция. Там българо-италианската лента “Сбогом, мамо” спечели и награда. Според италианската преса, отличието е изфабрикувана специално за българката. Още тогава италиански журналисти разгласиха, че хотелът във Венеция за Бонев и още двама души от екипа й е струвал 97 хил. евро.

Първият филм на Мишел Бонев, „Сбогом, мамо” е по мотиви от личния й живот. В лентата, тя освен сценарист и режисьор, влиза и в ролята на майката. Тя била палач, който обича своите жертви, заяви тогава българката. Веднъж я качила на влак, свалила я в гората и я оставила там. Това било едно от издевателствата, които майка й прилагала над нея, но тя й прощавала всичко. Не можела да й прости две неща. Едното - че баба й била пратена в старчески дом, където майката на Бонев я оставила с дрехи за погребение. Другото - че продължила да издевателства над по-малката й сестра.

Филмът беше заснет с 1 млн. евро от италианската държава и 300 хил. евро от българската, а даде печалба на бокс офиса от едва 66 хиляди. Каква ли ще е съдбата на новата лента и кой ли ще се бъде повлечен в качамака?

Мишел Бонев в ролята на майката във филма "Сбогом, мамо"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6568 |07.05.2011 Н. Янева към Мишел Бонев: Сбогом, дъще! . 5| 11516 |27.12.2010 Нов скандал около Мишел Бонев . 11| 9777 |03.12.2010 "Злият демон" проговори за Мишел Бонев . 2| 5911 |04.04.2010 Мишел Обама си поръчала български шапки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads