Реклама / Ads
26| 15850 |03.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Изгониха от турне на Пайнера първата цица на фолка

.
Плащаш кеш, за да те включат във VIP отбора на чалгарите, шушукат отстранените
 
Любимката на мнозина фолкманиаци у нас - Преслава, няма да бъде част от тазгодишното лятно турне на Пайнер мюзик, научи „Торнадо” от източници, запознати с делата на компанията. Освен нея извън списъка с участниците са останали и Камелия, Малина, Елена Паришева, Борис Дали, Ивана, Глория, Райна и даже сочената за любимката на Митко Пайнера – Джена. Официално тиражираната причината е, че босът на компанията не ги е допуснал до турнето заради липсата на нови хитове. Злите езици във фолк гилдията обаче твърдят, че скандалът е заради кеш пари, които всяка звезда неофициално трябвало да плати на шефа на Пайнер мюзик, за да бъде допусната до „богоизбраните” на голямата сцена.

В бранша вече се знае, че Андреа ще е черешката на тортата в тазгодишната чалга обиколка по бълграските градове. Именно тя щяла да закрива концертите от дербито, както Преслава на миналогодишното. Сред отличниците, допуснати до тазгодишното турне, са Коцето, Илиян Тупалката, Емилия, Цветелина Янева, Галена, Кали, Анелия и Мария.
Репортер на „Торнадо” направи опит да потърси мнението на ощетените звезди, но повечето от тях не пожелаха да коментират, за да не бъдат наказани от своя продуцент и лишени от правото на участие в следващото издание на ”Планета Дерби 2012”.

Единствено Камелия си позволи да коментира индиректно създалото се напрежение: „Нещата започнаха прекалено да се комерсиализират, да се насочва вниманието към скъпата дрънкулка, не към музиката. На преден план излиза това как си облечен, каква марка ти е роклята, а не какво е посланието на твоята музика. Мисля, че заради това жанрът изгуби много фенове. Хората не искат само празен ритъм“. Според анонимни източници, с изключение на Илиян и Константин, всички певачки, които са избрани да участват в тазгодишното лятно турне на Пайнер, са се уредили благодарение на своите заможни половинки. Емилия заради Коко Динев, Галена по линия на вафления бос Галин, Цветелина Янева с любезната подкрепа на Делян Пеевски, примадоната Андреа благодарение на богатия си татю, а Кали, Анелия и Мара Отварачката с дебелите джобове на своите мъже-бизнесмени.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 27623 |13.12.2010 Първата жена на Румен-Вълка закова младо гадже . 20| 8595 |21.09.2010 Индианец чака турнето на Слави в САЩ . 3| 6649 |06.08.2010 "Ю Ту" пое на европейско турне . 0| 6446 |22.02.2010 Джанет ще участва в световното турне на Джексън файв

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads