Реклама / Ads
3| 9847 |25.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кандидат-кмет на ГЕРБ скъса с ергенлъка

.
младоженците с шаферка Източник: в. Струма
Лично вицепремиарът Цветанов присъствал на сватбата и дарил лепта за църквата.
 

Двама кумове, народните представители от Благоевград - Ат. Камбитов, и от Банско - Г. Икономов, дирижираха най-щастливия ден на младоженците, пише в. Струма. Точно 3 месеца преди местните избори най-младият депутат в парламента Георги Андонов от ГЕРБ скъса с ергенлъка и с подкрепата на чаровната булка Веселина влиза в кандидаткметската битка за община Гоце Делчев със стария червен лъв Владимир Москов, който се кандидатира за 5-и път с подкрепата не само на БСП, но и на ДПС и НДСВ.

Брачният “керван” стартира в родния на младоженеца град Гоце Делчев. С изключителна точност в 14.00 часа Георги Андонов пристигна с двадесетметрова джип-лимузина в центъра на града, за да се врече във вечна вярност пред Бог към вече законната си съпруга Веселина, с която бе сключил преди това граждански брак. Веднага след като излезе от лимузината, народният представител се отправи сам към паметника на Гоце Делчев и положи цветя в знак на уважение и добро патриотично възпитание. След това се върна до красивата си булка и ведно с кумовете - депутатът от Благоевград Атанас Камбитов и съпругата му, се отправиха към църквата “Св.Св. Кирил и Методий”, където ги чакаше лично министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, колеги от парламентарната група на ГЕРБ, приятели, съмишленици и съграждани. Венчавката бе водена от Неврокопския митрополит Натанаил, който след церемонията подари на младото семейство икона.

Интересното бе, че веднага след ритуала, който бе по всички правила на канона, възрастна жена - доброволен служител на храма, подхвана министър Цветанов с жалбата, че никой не прави нищо за църквата. “Правите венчавка, а никой не дава нищо за църквата. Руши се, има нужда от ремонт...”, каза възмутено женицата. Приел присърце драмата, Цветанов се обърна към всички представители на парламента и ВИП гости и буквално им заповяда да дадат своята лепта за каузата. Самият той пусна стотачка в урната за дарения. По време на венчавката на няколко пъти свещта на младоженеца загасна от дълбокия му дъх вследствие вълнението. След церемонията бели гълъби полетяха в небето, за да увенчаят паметното събитие за Гоце Делчев, младоженците приеха поздравите на всички и в кортеж с гостите се отправиха към следващия етап на събитието - сватбеният банкет в “Пирин голф и кънтри клуб” край Разлог.

Любопитното бе, че кум на черковната церемония в Гоце Делчев бе депутатът на ГЕРБ от Банско Георги Икономов със съпругата си. Причината бе, че официалният кум - депутатът от Благоевград Атанас Камбитов, е разведен и няма право да участва в църковна церемония. Така той остана кум на гражданския ритуал, който се проведе следобед в клубната къща на “Пирин голф” край Разлог, който бе воден от кмета на общината-домакин Красимир Герчев. Точно в 17 часа младоженците и кумовете пристигнаха от Гоце Делчев в “Пирин голф и кънтри клуб” и церемонията официално стартира. Преди нея бе даден коктейл за гостите, сред които бяха мнозинството депутати на ГЕРБ от страната, водени от съпредседателя на групата Красимир Велчев. Сред тях бе депутатът от Разлог Любен Татарски, областният координатор на ГЕРБ - Благоевград Костадин Хаджигаев, съветниците от Благоевград Красимир Роячки и Радослав Тасков, бизнесменът от Гоце Делчев Георги Шапков, шефът на “Булгартабак холдинг” Иван Биларев, собствениците на комплекса-домакин братя Калоянови и Йордан Каназирев, бизнесменът Емил Павлов, шефът на “ВиК” - Благоевград Божидар Спасов, собственикът на “Пиринтекс” - Гоце Делчев Бертрам Ролман.

Клубната къща едва побра близо 400-те гости, поканени на сватбата. Колите на депутатите бяха допуснати само до паркинга, а останалите бяха разположени по пътя около клубната къща. Сватбата бе под изключителна охрана, коли на НСО и полицията охраняваха, журналисти и непоканени лица не бяха пуснати, пише Струма.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6099 |11.04.2011 Старозагорски ГЕРБер най-имотният депутат . 32| 9726 |21.01.2011 Азис: Тронът на ГЕРБ проскърца . 5| 9026 |06.10.2010 ГЕРБ изкупи билетите на В. Маринов, спаси го от резил . 7| 13205 |28.07.2010 БСП посвети книжка с карикатури на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads