Реклама / Ads
16| 11775 |17.11.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Къци печели VIP Вrother?

.
Къци Вапцаров
Шоуменът не се пазарил за хонорара, влиза в Нова телевизия със свое шоу. Нова и Къци стрелят и удрят двойна мишена - яхват вълната на популярността, която застигна Вапцаров в Къщата, и подгонват Румен Луканов с неговата "Сделка или не".
 

Голямата битка за първото място и златните медальони на съквартирантите във Vip Вrother ще бъде между Къци, Багата и Орлин, но най-вероятният победител ще бъде шоуменът, който някога завъртя колелото на късмета, пише в. Стандарт.

Според последни слухове Вапцаров вече се е договорил с Нова телевизия - не се пазари за хонорар, но ще иска да води свое предаване. Вероятно то ще бъде от сорта на неговите специалитети - "Невада" (заради което дори кандидат-студентите по журналистика в Алма матер наточиха мераклийски пера) и "Риск печели, риск губи". Така Нова и Къци стрелят и удрят двойна мишена - яхват вълната на популярността, която застигна Вапцаров в Къщата, и подгонват Румен Луканов с неговата "Сделка или не". Шефовете на канала се надяват, че ренесансът на Къци е напълно възможен. Според залозите в мрежата Вапцаров има най-големи шансове да удари джакпота и заради унисекс излъчването си - подобно на Део от преден сезон на шоуто. Говори се, че Багата допреди няколко дни също е имал големи шансове да спечели. Още повече че електоратът го подкрепяше. Но и на него му скроиха номер с показването на пиянски етюди.

Като "най мъж" се показа Люси Дяковска, която застана на пътя му и спаси Никол от нетрезвите му сексуални мераци. А останалите кавалери в Къщата дремеха по стаите. Но епизодът с Люси беше излъчен след напускането й, а това можеше да повлияе положително на оставането й, смятат хора от форумите. Други коментатори от народа пък смятат, че е време мацка, сиреч Никол, да се разпише като победител. 

Орлин също е от скритите лимонки. Както спечели "Денсинг старс", така може да обърне и вота в последния момент. Принципно наградата за победителя в шоуто варира от 10 000 до 190 000 лева. Всеки от съквартирантите получи на старта по един медальон на стойност 10 000 лева. При излизането си от Къщата всеки от тях завещаваше само своя медальон, без значение колко е имал завещани от други съквартиранти. 
Така единственият начин победителят да си тръгне с пълната награда на стойност 190 000 лева е всички звезди да си излъчат единствен победител, на когото да завещаят своите медальони. Как ще се разпределят парите в крайна сметка, също е сложна и засега неясна работа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10783 |17.08.2011 Българин спечели сърцето на Тара Рийд . 4| 6521 |15.12.2009 Гимнастичка спечели Dancing stars 2 . 1| 5215 |10.11.2009 Пускаш фиш за 6102 лв. - печелиш 3 милиона? . 1| 7536 |19.10.2009 Улица на парите - играй и спечели!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads