Реклама / Ads
8| 7391 |10.08.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Кеца пее за ГЕРБ, Кръпката със сините, Волен агитира по улиците

.
ГЕРБ ще преговаря с Васил Найденов да пее на предизборни концерти на партията по време на кампанията за предстоящия вот „2 в 1”, разкрива „Монитор”. Управляващите се спрели на Васко Кеца, понеже бил сред най-големите любимци на публиката от легендите на българската естрада и заради безкрайно многото му хитове.
 

Знам за намеренията им да ме поканят, но все още не са се обаждали, за да отправят официално предложение, призна Найденов, Дали ще пее за ГЕРБ, той ще реши след като сложат на масата офертата си.

Електоратът на управляващата партия ще радва още и на сценичните изяви на Веселин Маринов и ансамбъл „Българе”.
Предизборната програма на ГЕРБ щяла да е готова след 15 август. От формацията вероятно ще подсладят отново симпатизантите си с бонбоните със символа на ГЕРБ, които за кампанията през 2009 г. бяха раздавани по какви ли не нетрадиционни начини, включително чрез разпръскване от самолет.

След катастрофалните резултатите от последния вот НДСВ очакват Симеон Сакскобургготски да даде рамо с присъствието си на кандидата за кмет на жълтите в столицата Владимир Каролев при представянето му на 1 септември. Заради свитата субсидия обаче нямало да канят никакви певци и артисти. За разлика от предишни години агитацията им сега щяла да мине и без раздаването на нетрадиционни сувенири, като светещи значки и енергийни напитки, а само на шапки и тениски на НДСВ, в комплект с брошура, в която царистите щели да напомнят за най-големите им постижения, докато са били на власт, като акцентират на икономическия растеж и създаването на работни места.

По традиция за настроението на концертите на сините пък най-вероятно щели да се грижат Васко Кръпката и Милена Славова.

Лидерът на „Атака“ и кандидат на партията за президентския пост Волен Сидеров от своя страна щял да заложи на кампания тет-а-тет с избирателите. Той щял да направи обиколка на страната, за да се срещне и разговаря лично с гражданите.

Няколко PR агенции се надпреварват за парите на БСП с идеи за слоган, плакат, както и сувенирчета за кампанията. Социалистите все още не са решили кой ще пее на концертите им. Няма съмнение обаче, че в червените концерти ще се включат Петя Буюклиева, която наскоро призна, че възприема Румен Овчаров като секссимвол, както и Миро, който няколко пъти се изяви като „червен бард“.

За ДПС пък отново ще пее Есил Дюран, но от движението признават, че залагат повече на срещи с избирателите, а не на зрелищни политически прояви.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 10439 |09.08.2011 Бащата на В. Божинов опипвал Николета . 0| 6842 |08.08.2011 Столетник лекува болежки на Вършец . 20| 8516 |08.08.2011 Мая Манолова върна фризьора си от Испания . 0| 6493 |05.08.2011 Почина най-старият европеец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads