Реклама / Ads
10| 12008 |26.07.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Комшии объркали сметките на Мая и Ангел за гнездо в бг Бевърли Хилс

.
Мая Манолова и Ангел Найденов си купиха общ парцел в курортното пернишко село Рударци, известно като българския Бевърли Хилс. Искали да вдигнат набързо сглобяема къща и да релаксират на тишина, спокойствие и чист въздух след напрегнатото ежедневие в столицата. Двамата обаче закъсали с лоши комшии.
 

Съседите на мястото имали претенции към малка част от имота, а депутатите се чудят какво да правят и все още не смеят да предприемат нищо. Свадливите комшии провалят мечтите на заместничката на парламента Манолова и военния министър в оставка Найденов за мир, покой и усамотение, събщава "Вяра".

Ако все пак известната двойка се отърве от проблемите и си построи къщичка, двамата ще си имат именити съселяни. Бая известни люде са си построили жилища в Рударци. Политици, хора от шоубизнеса, артисти и новобогаташи са вдигнали там къщи с дувари и кокетни вилички. В селото имот има менторът на лондонските юпита Спас Русев, който е вдигнал огромна бетонна ограда, пък е и насадил отгоре й иглолистни декоративни дръвчета. Малка вила притежават телевизионерката Милена Милотинова и съпругът й Димитър Колев, който е народен представител и бивш областен управител на Перник. Синият Едвин Сугарев също има жилище в Рударци, генерал Любен Гоцев също е собственик на неголям дом.

В курортното село живеят родителите на водещата от бТВ Ани Салич, там отраснаха децата й. Екссоциалният министър от правителството на Иван Костов – Иван Нейков, и бившият военен министър Георги Ананиев също си почиват на свеж въздух в Рударци. Къща там имали и бившата председателка на ДАМС Весела Лечева и съпругът й Манол Велев. Вилата обаче била необитаема след стрелбата по Велев. Зет в Рударци е бизнесменът Христо Ковачки. Там е къщата на родителите на съпругата му Деси. Иначе 2-хилядното село през лятото се увеличава десеторно. Имотите в Рударци се продават най-скъпо в цялата област Перник. Селото се води курорт, но още няма статут на такова. В центъра му блика минерален извор с лековита вода. Има плаж, който би задоволил претенциите на мнозина, а и селото е гушнато в южните склонове на Витоша. То е само на половин час път от София. Къща с двор там струва между 300 и 1000 евро на квадратен метър в зависимост от годините на жилището и големината на двора. Гол парцел без постройка пък започва от 20 и стига до 55 евро на квадрат. Топ парцели на хубаво място и със страхотна панорама се продават и по 114 евро на кв.м. Въпреки двойно спадналите цени на имотите в Рударци и съседното Кладница сделки се осъществяват трудно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8186 |25.07.2014 Прокурори си разменят шеговито писмо за Сотир Цацаров . 0| 6216 |23.07.2014 Откриха 19 "ресторанта за лешояди". . 3| 6705 |22.07.2014 "Четвърта власт" оп/ш/ушка "Под прикритие" . 2| 8846 |20.07.2014 Асен Блатечки лапа кебапче от мотор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads