Реклама / Ads
3| 13656 |22.04.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лепа, Пери и чорапогащи 2015

.
От петити до сливиците!
Едно време един приятел искаше да е чорапогащник на Лепа Брена. Днес пък приятел на моя син иска да е чорапогащник на Кейти Пери. С една дума и преди и сега чорапогащите са били мъжки копнеж и женска страст.
 
През 2015 г. са много модерни чорапогащите, чорапите 3-4 и тези до коляното. Ефектните чорапогащи завоюваха пролетно-летния сезон и през тази година. С тях винаги можете да се откроите и да изпъкнете. На Запад е много модерно да не носят много скъсани чорапогащи, но това все още не е много популярно у нас. Чорапогащникът придава характер на цялостната ви визия, съветват близки на Фрог маделиери.

Геометрични и необичайни фигури или стилни ажури. Модните чорапогащи допълват всеки тоалет и освежават всяко облекло. Цветът им не е необходимо да е идеално подбран към полата или блузката. Носи се повече за контраст. Би било добре, цветът на чорапогащника да се появи още някъде – във фигурите на дрехата, в бижутата или на чантата.

Ако сте леко пълничка, изберете по-обикновен и семпъл десен. Ако искате да изглеждате по-стройни, а краката ви по-дълги, съчетайте цвета на чорапогащника да се слее визуално с цвета на обувките. Ако моделът им е с гола пета ефектът ще се усили.

Обувките могат да са и с дискретна платформа, за повече стил. Това лято е много актуално дънките да са протрити, прокъсани или с кръпки. Можем да ви даваме идеи, но ако използвате фантазията си, ще подчертаете, именно онова, което е ваше предимство. Ако под дънките сложите чорпогащник на широка мрежа, ефектът е просто зашеметяващ. За официален повод е добре да спазвате етикета. Ако сте с дреха без ръкави, не слагайте чорапогащник, а ако сте с ръкави ще се наложи да си подберете такъв.

Късите ефектни чорапи са много модерни и се носят на обувки с много масивен, висок ток. Те подхождат на стилна Винтидж визия – пола или рокля.

Чорапите до коляното се асоциират като задължителен аксесоар от ученическата униформа, но и с тях могат да са получат интересни и необичайни идеи. Те могат да се носят и на ниски, комфортни обувки. В момента са много на мода пола, тип камбана или елегантната пола с висока талия и тънка контрастно коланче.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7720 |13.02.2015 Ума Търман не оперирана, а гримирана . 0| 6575 |23.12.2010 Алла Пугачова бе оперирана по спешност . 0| 5090 |12.02.2010 Оперират Клинтън по спешност, вече е добре . 4| 5886 |24.11.2009 Мадам Саркози експериментира с Уди Алън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads