Реклама / Ads
10| 13083 |13.05.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лили Иванова отказа на Андреа Бочели

.
Лили Иванова Източник: Булфото
Лили Иванова няма да извиси глас редом до Андреа Бочели на концерта му в София. Певицата отрязала италианския тенор, след като стана ясно, че ще пее у нас в края на август, а не в края на май, както беше планирано. За грандиозното събитие примата на българската естрада и незрящият певец трябваше да изпълнят и дуетна песен.
 

Датата и мястото на концерта бяха сменени поради големия интерес, който музикалните фенове проявиха. В зала "Арена Армеец" нямало достатъчно места, за да се поберат всички желаещи да слушат Бочели на живо и се наложило да се преместят на стадион „Българска армия", твърдят организаторите на музикалното събитие, пише "Всеки ден". Оказва се обаче, че самият изпълнител пожелал да се смени датата на концерта на 31 август, тъй като предишния ден щял да пее в Букурещ и му било по-удобно да мине през Румъния и България с едно пътуване. От цялата работа организаторите ще спечелят допълнително минимум 250 000 лева, тъй като пускат още 5000 места.

Промяната обаче осуетила плановете на Лили Иванова, която месеци наред подготвяла националната си обиколка и по това време щяла да се настройва за участия в Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и Сандански през септември. Въпреки възможността да извиси гласа си редом до този на прочутия италианец, Лили предпочела да зарадва верните си почитатели в страната, като изпее вечните си хитове. Лятното турне на естрадната звезда ще започне още през юни в Плевен, като ще има почивка в най-големите летни горещини. По тази причина отпада и идеята да се направи дуетно парче между двамата големи певци, тъй като покрай ангажиментите си примата на естрадата нямало да има време за подготовката му.

"При Лили планирането е от огромно значение и националната й обиколка е приоритет №1", обясняват от екипа на звездата. Музикалните фенове обаче останаха крайно разочаровани от новината, че няма да чуят любимците си на една сцена. „Е, това е то да си Лили Иванова - Андреа Бочели ти идва на крака и ти му казваш, че си заета да пееш в провинцията", коментират почитателите на легендата в социалните мрежи. "Евала, ако беше някоя друга, всичко щеше да зареже и да хукне да се подготвя за Андреа Бочели", одобряват решението й други.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9351 |17.04.2014 За 20 бона Лили остава без бръчки . 30| 11127 |28.02.2014 Милена: Лили Иванова нарежда повече от Бил Клинтън . 5| 7052 |18.02.2014 Лили Иванова дължи 7 бона за парно? . 9| 11080 |25.01.2014 Лили Иванова се изнесе мистериозно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads