Реклама / Ads
0| 6805 |28.11.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Люси Иларионов: Имам мечта- детенце

.
Люси Иларионов и приятелката му Ани Хуанг
Когато ме поканиха в Народния театър се разочаровах от отношението към младите актьори. Започваш и не знаеш на договор ли си, на хонорар ли си. В НАТФИЗ видях на първия кръг Тодор Колев. И сега настръхвам като го разказвам. Това беше мой кумир. Майка ми ме накара заради него да свиря на цигулка. Ние правехме едни разкази на Чехов и имитирах Колев. Той хвърли пепелник по мен и ми се скара. Каза, че Чехов не е Тодор Колев.
 

 Това каза Люси  Иларионов  по НТВ . Много пъти съм надигал глава и съм държал на това, което аз искам. Напускането на театъра беше мой протест. Това ме спря и да пея. С групата постоянно бяхме заедно, обикаляхме купоните, гаджетата.

Много трудно беше, когато родителите ми се разведоха. Ние бяхме все разделени. Майка ми помагаше, най-трудно ми беше на празниците. По тази причина мразя празниците. Много. Брат ми живее сега в чужбина. Майка ми е в Гърция. Баща ми е тук, ожени се, рядко  се виждаме.

 

Килограмите ми тежат все повече. Спрях да се движа. Няма болест и нещастна любов. Това няма общо с килограмите ми. Като гледам снимките си казвам, гледай какъв пич съм бил. Откриха ми кръвна захар-17 и нещо. Трябва да сваля килата заради здравето си. Искам да направя един концерт, имам хубави песни. Преслава каза, че ако сваля под 90 кг . ще направим дует.

С Нети  и Мария Илиева съм бил преди време. На Нети  имам посветена  песен. Към тези дами имам много добри чувства. С Мария Илиева преди две години се засякохме в едно студио.  Тя ми каза: Ауу , изглеждаш много зле. Това малко ме стресна. Аз съм и помогнал по някакъв начин. Благодарение на мои приятели преди и помогнах да влезе в две предавания като водеща. Обиди ме отношението.

 

Не мога да приема, че така ще се отнесеш към човек, с който си бил гадже, любовница. Не искам да говоря за бившата ми жена Преслава. Чувам се с родителите й. Те станаха моето семейство.

С Ани Хуанг  сме сгодени от преди три години. Тя не е много за брака. От нея искам детенце. С нея внимавам и не я пресирам . Когато бъде готова. Тя е зодия лъв, аз везни и ще разберете за каква връзка става дума. Пет години сме били заедно с нея, разделяли сме се  два пъти. Наложи се за два месеца да не се чуем, като влязох в Биг  Брадър . Тя ми каза: Това приключение или ще ни раздели или ще ни направи още по-силни. Много е човечна и мила. Малко е леко дръпната. Тя е човекът, който винаги е зад гърба ми и пи подава патроните. Щастлив съм. Имам още мечта- детенце.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10663 |31.03.2015 Борисов: Имам големи гърди, само за кърмене не са ме питали . 4| 10176 |02.01.2014 Алисия призна: Имам нов мъж . 31| 8247 |26.09.2011 Андрей: Искам да вляза в политиката и да имам дете . 23| 10553 |09.04.2011 Е. Минчев: 7. 5 млн евро е моето богатство; имам слабост към бизнес дами

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads