Реклама / Ads
20| 11567 |12.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лора Крумова пристана на bTV, Милен Цветков на БНТ

.
Лора Крумова Източник: zar.bg
Бившата водеща на Нова телевизия Лора Крумова вече си е намерила работа, и то не къде да е, а в конкурентната bTV.
 

Според осведомени източници тя ще бъде водещ на ново седмично актуално предаване. Очаква се то да стартира от началото на следващия месец и ще се излъчва всяка неделя в часовете преди обед.

Повече подробности за формата и времетраенето ще бъдат предоставени в близките дни, съобщават от медията.

Лора Крумова беше лице на Нова телевизия, където започва работа като репортер през 2000 г.

Не след дълго става водеща на сутрешния блок на медията, където работи до юни 2010 година, когато мястото й заема Витомир Саръиванов, а по-късно се включва и Ели Гигова.

"Не смятам, че Витомир е добър вариант за сутрешния блок. До вчера е питал в "Цената на истината": "Вярно ли е, че дядо ти ти е пикал в устата, когато беше малък...", а днес срещу него са Костов, Борисов и т.н.", заяви Лора Крумова, след като беше свалена от екран, пише dnes.bg.

Тогава тя призна, че иска да направи собствено предаване, както и да се съсредоточи в документалните филми.

Лора Крумова е специализирала телевизионна журналистика и външна политика в Аризонския държавен университет в САЩ. Висшето си образование завършва в Софийския университет с профил "Външна политика”.

Нейната бивша екранна половинка Милен Цветков може скоро да е водещ в ефира на БНТ, откъдето всъщност тръгна преди много години.

След като Нова телевизия прекрати преговорите с бившата тв звезда и след отказа му да отиде в Канал 3 при Сашо Диков, Цветков все пак е решил да се обърне към “Сан Стефано” като опцията е да води предаване в събота или в неделя. Самият Цветков настоява да се появява на екран в неделя, пише Всеки ден.

Не е никак трудно да се досетим защо бившият кадър на Нова държи на почивния ден – в същия часови пояс, своя рубрика в предаването “Станция Нова” води Люба Кулезич, с която той иска да влезе в пряка конкуренция.

Тогава обаче БНТ има само едно ефирно предаване и то е “В неделя с…..” и единствената възможност е да му се даде поле за изява именно там. Водещ на това предаване е Камен Воденичаров.

Засега не е ясно дали рубриката може да прерасне в самостоятелен проект на Милен Цветков по БНТ, защото новото ръководство на телевизията е категорично, че пари за нови продукции на този етап няма.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7291 |09.11.2010 БТВ приютява Милен Цветков . 5| 7056 |02.11.2010 Милен Цветков замрази старта си при Диков . 19| 14613 |26.07.2010 Милионерска щерка бута Лора Крумова от Нова тв . 5| 6188 |20.01.2010 Печка докара Кеворк и Милен до съд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads