Реклама / Ads
3| 9311 |06.01.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мъжът с два пениса пише за несгодите на достойнството

.
Идилия
Мъжът с двуглаво достойнство, който страда от вродена аномалия, реши да разкаже на широката публика за предимствата и несгодите да бъдеш с два пениса. Американецът обяви сам в Reddit, че притежава цели два члена.
 
Той атакува сега любопитните с пикантно четиво за житието си, озаглавено „Двуглав – Моят живот с два пениса”. В томчето, което отбелязва първата годишнина от великото разкритие на „Пича с два чепа”, са включени поредицата от сексуални приключения на бисексуалния експериментатор. Според откровенията на автора двата му десетинчови инструмента (по около 25 сантиметра всеки) са оправили над 1000 мъже и жени.

Мъжът рядко споменава за двуглавото чудовище в гащите си на своите партньори, тъй като много от жените в началото изпитват ужас или не вярват на очите си. Част от тях дори са му причинявали травми, докато мачкат или дърпат невярващо двойното му мъжко достойнство. Мъжете и дори хетеросексуалните сред тях били по-склонни да си разменят ласки с нестандартния тип. Доскоро той е бил в сериозни интимни отношения с няколко души едновременно. Според „Пича с два чепа” излизането му от пълна анонимност е помогнало на много други хора да се почувстват по-добре в телата си.

Заради странността си американецът е търпял ужасни подигравки в училище, но и досега никога не се е замислял да отстрани допълнителния пенис. В тийнейджърските си години той е имал проблеми с облекчаването, защото уретрата се разклонявала на две, но след малка операция неудобството било отстранено и сега той пикае едновременно и от двата члена. Гордият мачо се шегува, че десният член му е по-любим от левия. Специалното състояние кара анонимният мъж да избягва обществените тоалетни и къпални. Когато не еякулира достатъчно, странникът получава инфекция на простатата. Най-големият му проблем е с бельото, защото трудно може да си намери модел, който да му пасва удобно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8465 |06.11.2014 Ооо! Задигнаха труд за увеличаване на пениса . 19| 7452 |10.04.2013 Дянков пише срещу 6-цифрен хонорар . 2| 8018 |05.11.2012 Роби Уилямс написа песен за пениса си . 10| 11687 |23.10.2012 Патрашкова ще пише ВИП Брадър книга, Любен Дилов ще я замества

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads