Реклама / Ads
0| 5612 |11.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мъже за наслада хит в Невада

.
Звучи доста екстравагантно, но е факт, че публичен дом в щата Невада търси усилено мъже-проститутки, за да угоди на многобройните си клиентки, информира АФП.
 

Малкият публичен дом "Тhe Shady Lady Ranch", на около 240 км от Лас Вегас, в който работят 4 жени-проститутки, вече се приемат молби на интернет- сайта си за мъже - секс труженици. Това се случи, след като заведението за удоволствия получило съответните разрешителни за целта от местния орган, издаващ лицензи за най-древната професия.

“Жена ми искаше да пробва това, и аз казах ОК”, заявява 78-годишният Джим Дейвис, пенсиониран архитект от Калифорния, собственик на дома от 17 години. “Не знаем дали ще върви или не, но ще е забавно да го установим”, признава той.

Невада е единственият американски щат, в който проституцията е легалиризирана, но законите, които я управляват, предвиждат анатомични прегледи за жените проститутки. Собствениците на бордея убедили здравния орган, осъществяващ този контрол, да въведе прегледи на пикочния канал при мъжете-потенциални кандидати за ролята на проститутки. Съсобственичката на дома, 55-годишната Боби Дейвис е получила стотици заявления и се надява да наеме един или двама мъже за работата до края на месеца.

Няколко мъже за ескорт и порно звезди изпратили свои автобиографии и снимки, но дамата попарва надеждите им с думите, че търси някой, който може да очарова жените, както и сексуално да ги задоволява. “Кандидатите трябва да умеят да се разсмиват от женска шега”, категорична е Дейвис. Собствениците търсят хетеросексуални мъже за да задоволяват женска клиентела и ако се окаже, че те са търсени основно от мъже, търсещи мъжки проститутки, ще спрат да предлагат авангардната за американските условия услуга.

Според законите на щата обаче това няма да е толкова лесно, защото те нямат право да разграничават клиентите си по някакъв показател. Опитът ще е втори в щата, където още през 2005 холивудската сводница Хайди Флайс предизвика медиен шум с изявлението, че открива публичен дом с мъже. Обвинения в углавни престъпления обаче осуетиха плановете й да получи лиценз за целта.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5910 |10.12.2009 Българските мъже най-късно изоставят родния дом . 0| 7283 |19.11.2009 Изживей насладата само за 7 минути . 2| 12912 |17.11.2009 Мъжете - по-умни от жените? . 3| 14736 |09.10.2009 Красиво лице, а не изваяно тяло търсят мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads