Реклама / Ads
5| 10277 |30.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мъжете луди по жени в червено

.
Според британски психолози цветовете носят информация, която почти веднага преминава на подсъзнателно ниво. А какво се случва там, е трудно, дори невъзможно да се обясни. Особено, когато става дума за силния пол. Затова мъжете не могат да обяснят защо девойка, облечена във виолетово, биха поканили на среща, а в червено – за по-интимни забавления.
 

Но пък жените имат чудесната възможност, използвайки цветовете, да манипулират силната половина на човечеството, подтиквайки я към действия.

Експертите вече са стигнали до определени изводи, които биха могли да ви помогнат да постигнете целите си.

Искаш ли да се омъжиш, носи бяло
Жената, облечена в бяло, привлича вниманието на мъжа и като сексуален обект, и като потенциална съпруга. Този цвят се асоциира с чистота, невинност, надеждност. Затова жената в бяло се възприема като нещо удобно, ласкаво и достъпно. В същото време като любовница, която е готова да превърне в реалност неговите сексуални фантазии. Не случайно медицинска сестра или сервитьорка, облечени само в бели къси престилки, са чести героини на мъжките еротични сънища.

Търсиш ли романтика, облечи се във виолетово
Експертите твърдят, че именно виолетовото отговаря за романтичната страна на мъжката душа даже да не им е в природата. При вида на жена, облечена във виолетово, у наследника на Адам се появява желание да я покани на романтична среща или да й предложи вечеря на свещи, при това на неочаквано място като... на покрива например.

Носи черно и ще намериш страстна натура
При вида на жена, облечена в черно, мъжът подсъзнателно очаква от нея да прояви самоинициатива и да му направи необичайни предложения, свързани с интимните взаимоотношения. Психолозите са категорични – с жена в черно мъжете разчитат на нощ, изпълнена с диви страсти.

В синьо ще си намериш приятел
С жени, облечени в синьо, мъжете се чувстват спокойно и уютно. Този цвят идеално подхожда на дами, които са настроени само за приятелство.

Червеното е цветът на секса
От жени в червено мъжете искат само секс, предупреждават експертите. Цветът на кръвта пробужда и стимулира сексуалното желание. Затова не е чудно, че когато мъж се доближава до жена, облечена в червено, у него мигновено се разгаря страст. Ако останат неразбрани, се учудват защо тогава обектът на техните желания се е облякъл в червено.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7883 |23.07.2010 Какво искат мъжете на 21 век? . 7| 16708 |03.07.2010 10 неща, които мъжете не искат да знаят за жените . 0| 9188 |10.06.2010 След секс мъжете винаги заспиват... . 4| 6077 |17.05.2010 Всяка 7 сек. мъжете мислят за секс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads