Реклама / Ads
0| 5692 |17.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мамалев и Стефания Колева ще водят Байландо

.
Васко Кеца и Татяна Лолова - в журито.
 

Дълго пазената тайна за това кой ще води и оценява в „Bailando - сцена на мечтите”, е вече минало. За пеещите и танцуващи участници, ще вдигат оценки Йорданка Христова, Васил Найденов и Нешка Робева - съобщават от пресотдела на Нова телевизия.

Приятна изненада ще бъде и участието на харизматичната Татяна Лолова, която със сигурност ще внесе от непотдправения си чар сред строгите и зорки погледи на останалите членове, познати с високите си изисквания. Съставът на журито ще се променя всяка седмица на ротационен принцип, като оценяващите ще бъдат 3-ма на брой. „Много е трудно да оцениш само таланта на тези хора. Зад тях стоят истински истории, които по някакъв начин, вътрешно всеки от нас преживява и би искал да сбъдне мечтите им. Все пак, това което ще трябва да оценим, е таланта им и наистина е много отговорно” - споделя Васил Найденов.

В нова роля като водещи ще се превъплатят Георги Мамалев и Стефания Колева. Двамата актьори от Народния театър имат афинитет към забавното и развлекателното, и ще трябва да насочват емоционалната нишка между зрителите и участниците в Bailando. Със съдействието на театъра продуцентите на предаването успяха да съчетаят сценичните участия на актьорите с тези в Bailando, за да не ощетят почитателите им в Народния.

Три дни преди старта на Bailando, имената на 24-те двойки, които ще се състезават, за да сбъднат една мечта, са окончателно известни. Те вече репетират с хореографите и музикалните педагози.
Сред участниците се говори, че Филип Аврамов и Параскева Джукелова са най-напреднали сред танцуващите и вече разработват хореографията за второто си представяне. При пеещите се пази дискретно мълчание, относно уменията на известните, но самото присъствие на имена като Нели Рангелова, Кичка Бодурова, Свилен от Остава и Васил Петров е достатъчен критерий за качеството на изпълненията.

Ето и пълният списък с имената на популярните българи, участници в шоуто:
танцуващи: Таня Богомилова, Христо Калоферов, Параскева Джукелова, Евгения Раданова, Филип Аврамов, Ширин Местан, Любомир Ковачев, Дидо Мачев, Калина Крумова, Мая Бежанска, Сантра, Стефан и Владо от “Young BB”
пеещи: Кичка Бодурова, Иван Лечев, Васил Петров, Мира Радева, Свилен от „Остава”, Юлиян Константинов, Иво Инджев, Дидо от D2, Красимир Каракачанов, Нели Рангелова, Маргарита Михнева, Антон Радичев.

„Bailando – сцена на мечтите” започва в 20:00 ч. 20 септември по „Нова телевизия”. Продуцентите са Old School Productions, които ще правят и "Истината за нас". Шоуто е компилация от две много популярни мексикански предавания – "Пей за мечтата си" и "Танцувай за мечтата си"; в родния вариант на шоуто обикновени хора ще пеят и ще танцуват в продължение на 3 месеца под ръка с популярни личности. Голямата награда този път няма да е нито кола, нито пари, нито апартамент, а сбъдване на съкровената мечта на участника!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 8336 |17.09.2010 Адреналинката и бившият й в люта схватка за общото им дете . 1| 9881 |16.09.2010 Люси Дяковска се скри в България, готви нов проект . 0| 6389 |15.09.2010 "Алея на свободната любов" скандализира Пазарджик . 4| 9913 |15.09.2010 Първанов стана рекламно лице на шоу за ТВ-гафове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads