Реклама / Ads
3| 9930 |24.08.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Маниите на вечната флиртаджийка

.
Флиртът е истинско изкуство, което всяка жена трябва да умее, ако иска да има успех сред мъжете. Той разчупва леда и кара партньорите да се чувстват комфортно, особено ако жената знае къде е границата между прилично и неприлично.
 

Когато обаче флиртът се превърне в начин на общуване, тогава  флиртаджийката не само губи от своя чар, но и от добрия имидж.

Вечната флиртаджийка не е жената, която нарочно прелъстява чуждите мъже. Нито тази, която умее да флиртува в подходящи ситуации.

Вечната флиртаджийка ще я познаете по това, че когато общувайки с мъже, не спира да флиртува. Не е първа красавица, но постоянно се стреми да стане обект на вниманието им, независимо колко голям е интересът й към тях. Разчита на своя чар и иска винаги мъжете да я забележат и да я пожелаят. Гледа особено, усмихва се загадъчно и никога не отказва да е в нечия компания.

Най-изкусните флиртаджийки могат да превърнат във флирт дори обикновени действия, като отпиването от чаша, плащането на сметка или подаването на визитка. Те флиртуват с всяко свое действие и понасят след себе си мъжките погледи.

Кога флиртът става „грозен“?

Жените, които не спират да флиртуват, обикновено губят представа кога и в кои ситуации е редно да не действат флиртаджийски. Дори да са обвързани, те обичат да държат околните мъже под напрежение, да им дават неясни сигнали. Ако станат обект на нечий мъжки интерес, дори той да им е безразличен, се държат предизвикателно и двусмислено. Не отхвърлят директно намеците и предложенията му, винаги си остават вратичка.

Някои жени флиртажийки си мислят, че цялото мъжко внимание на земята трябва да е насочено към тях. Те често са оругантни, не се съобразяват дали мъжът е обвързан, дали те самите нямат сериозен партньор, дали не се намират в обстановка, в която постоянното флиртуване изглежда неуместно или смешно. Има и такива, които са способни да флиртуват дори със съпрузите на близки свои приятелки, без всякакви задръжки и чувство на срам.

Защо флиртаджийките действат така?

Отговорът е прост: желание за себедоказване. Непрестанното флиртуване и нестихващото мъжко внимание служат на жените да вдигат самочувствието си. Повечето флиртаджийки имат нужда от този начин на общуване заради собственото си его. Възможно е като деца да са били не много харесвани и често пренебрегвани момичета, които с времето са се научили как да съблазняват мъжете. Други пък не успяват да намерят точния партньор, затова се опитват да покажат на околните, че всеки мъж може да им бъде в краката, стига да поискат.

В същност обаче, прекаленото флиртуване и опит да се привлече вниманието е по-скоро признак на недостатъчна увереност в собствените си качества. Вечната флиртаджийка има нужда от вниманието на повече мъже, за да доказва на себе си колко е атрактивна и харесвана. В някои случаи това е дори липса на самочувствие, макар повечето флиртаджийки изглеждат твърде самоуверени.

Ако обичате да флиртувате, правете го, но с мярка и финес. Защото вечните флиртаджийки са лесни и непостояни, лесно влизат в мъжките фантазии, но също толкова лесно излизат. Не позволявайте да сте една от тях, ако държите на себе си и своя добър имидж.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 12424 |24.08.2009 Маг заковал миска, тя го праща на съд . 0| 9088 |24.08.2009 Пак венецуелка стана Мис Вселена . 0| 7849 |21.08.2009 Осъдиха манекенка на бой с пръчки, пила бира . 0| 6403 |20.08.2009 Глен Хюз забива рок на "Света гора"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads