Реклама / Ads
13| 24645 |14.11.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Маргина към Жени: Махаш Кела, оставаш с Тачо!

.
Жени и Тачо
Късаш с Кела, оставаш с Тачо! Тази заповед е издал Красимир Маринов Маргина като закон божий за семейството на Жени Калканджиева. Според добре осведомени източници, Големия Маргин бил бесен на намеренията на шестата по красота да зареже Стефан Манов и да остане при любовника си Пламен Дишков, пише софийски сайт.
 
Причините са много. Първо, Маргина щял да припомни на Жени каква бе изначалната идея на брака й с Тачо. А именно – да отвлече вниманието от себе си покрай делото срещу Големия Маргин и да избегне неудобни въпроси. Съмненията рядко падат върху омъжена жена с дете.

Покрай участието й във ВИП Брадър и многобройните скандали с Тачо обаче, старата помия отново се размириса. Медиите започнаха да ровят около миналото на Жени и Маргина и отново се заговори за далаверите на сикаджийския бос.Затова „Доброто лошо момче“ на СИК бил категоричен – Жени остава при Тачо! Нещо повече – според запознати именно той върнал Стефан Манов в Къщата след насилието над Зорница.

Според правилата Тачо трябваше моментално да изхвърчи и да не стъпва повече във ВИП Брадър. След солидна финансова инжекция и връзки от страна на Големия Маргин „грешката“ била поправена и Тачо отново е в играта.

Друга от причините в СИК да настояват Калканджиева да зареже Кела е от чисто „професионална“ гледна точка. С извънбрачната си връзка Жени е на път да завихри и нежелани дрязги в СИК, където братя Маргини са на върха на пирамидата, а Кела е нейде в подножието.Красимир Маринов нямал никакво намерение да търпи конкуренция в обкръжението на Калканджиева, която дължи кариерата и дори живота си единствено на него.

Жени пък му е длъжница в много аспекти. Големия Маргин бе до нея, когато неизвестен изрод я нападна пред офиса на „Визаж“ и я преби почти до смърт. Спомен от мелето е 30-сантиметровият белег на корема и изваденият далак. Такива неща не се забравят“, отсече запознатата със задкулисните драми на виповете.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6185 |13.11.2014 Фейсбук за пияндурници . 0| 9051 |13.11.2014 Кейт Мидълтън гола и бременна по улиците на Лондон . 4| 9519 |12.11.2014 Мелани Грифит се отказа от щерка си . 1| 6503 |11.11.2014 Маша с пръстен на наша дизайнерка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads