Реклама / Ads
2| 7128 |12.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мариана Попова не мисли за брак

.
Една от най-популярните родни поп изпълнителки Мариана Попова вече е щастлива майка на момиченце, което роди три дни след Коледа, на 28 декември в 9:22 ч сутринта. Бебето носи библейското име Мария-Магдалена, тежи 3 кг и е високо 50 см, издаде певицата. И двете дами са в отлично здраве и усмихнати в тон с празничното настроение в цяла България, пише вестник "Женски тайни".
 


Слуховете около Мариана Попова никога не са спирали и винаги са будели в нея искрено удивление. "Страшно ме разсмяха приказките, че съм изпаднала в предродилна депресия. Искала съм да си режа вените и да бягам в чужбина. Депресията е непознато за мен емоционално състояние. Чувствам се страхотно. Искам да бъда добра майка. Нямам намерение да рева на рамото на близки и приятели", категорична е певицата. Приятелите и близките на Мариана дори са учудени от отношението й към живота, но пък ние не бива да пренебрегваме онова, което винаги е отстоявало постоянство в живота й, а именно прословутата й атрактивност!
Певицата

обяви насред площада в Карлово, че е бременна в третия месец

и успя да втрещи още преди шест месеца консервативните българи с това си нестандартно решение. Тогава софиянката бе поканена да участва на Празника на розата. "Исках да спрат спекулациите по мой адрес. По-добре да кажа истината на хората, вместо да се сипят върху главата ми какви ли не слухове", заяви Попова. Иначе първа помощничка в грижите за малкото бебе ще е... 6-годишната лабрадорка Синди. "Гледам я как разви майчинска загриженост към малката ми племенница Рая, трепери над всеки неин стон", разказва през смях Мариана. 2-годишният померански шпиц на певицата обаче ще се побелее от ревност, след като установил, че вече не той е център на вниманието.

Преди време много се спекулираше около някаква вероятно измислена връзка на Мариана Попова с президента Георги Първанов. Истерията около тази история направи 31-годишната певица още по-известна в шоусредите, но в един момент картинката придоби невероятно грозен оттенък, след като дори се писа, че момиченцето, което певицата очаква, може и да е от президента. Волно или не, изпълнителката постоянно попада в устата на хората. Запознати допускат, че привличане между Първанов и нея може и да е имало, макар че и двамата упорито отричаха такова нещо. Ако все пак е имало нещо, Мариана е била тази, която е сложила край на връзката.

Днес певицата е повече от щастлива - не само заради красивото си момиченце, но и заради любовта на италианския си приятел, който отдавна би трябвало да е започнал да препрочита книжките със съвети за добри татковци. Защото той е бащата на Мария-Магдалена!

През пролетта Мариана публично обяви, че очаква дете именно от италианеца Ханес. Двамата се срещат преди година в български хотел, където Мариана е на почивка, а Ханес работи. И оттогава са неразделни. Първо станали приятели, а после симпатиите им прераснали и в любов. Близки до Попова твърдят, че

италианският мачо разполага с дебел портфейл,

така че можем да се доверим без угризения на слуха, че гледа певицата като писано яйце и й угажда за всичко. Последният път, когато засякохме Мариана Попова с Ханес, беше това лято на морето, където двамата прекараха една бурна и вълнуваща почивка.

Преди време певицата си позволи да сподели подробно какво точно я е привлякло у Ханес: "Впечатли ме, че ми дава огънче, отваря ми вратата на колата... Той е кавалер и джентълмен. Облича се много стилно, като останалите италианци. Аз не харесвам лошо облечени мъже, дразнят ме. Както и усещането му за света - умее да се радва на малките неща. Не е комерсиален човек. Много е артистичен, рисува. Романтичен е".
Двамата влюбени

обитават просторна къща в полите на Витоша и си говорят само на английски

В дома им се чувало само "Аморе, аморе, аморе" - така Мариана и Ханес се обръщали един към друг. Ханес е на 35 години, италианец, родом от Южен Тирол. По професия е сомелиер, а страстта към дегустирането на вино е наследил от своите дядовци. В началото Ханес дори не знаел, че любимата му брюнетка е звезда у нас. И до ден-днешен той признава, че не знае каква точно звезда е половинката му. "Той се влюби в онази, истинската Мариана, в душата ми, а не в звездата, и аз завинаги ще си остана за него обикновеното момиче", разказва с вълнение Мариана. Докато била бременна, Ханес бдял над певицата по цял ден и по цяла нощ, защото постоянно й се гадело и й било зле. Редовно й приготвял вечеря и най-вече обожавал да сервира на масата типични италиански блюда. В свободното си време Мариана и Ханес обичали да гледат телевизия. Ханес предпочитал немските канали, защото последните 8 години живял в немскоговорящата част на Швейцария. Докато гледа родните предавания като "Господари на ефира" и "Пълна лудница", италианецът сядал пред телевизора с речник в ръка, защото се опитвал всячески да разбира български.

Едно е сигурно обаче: Ханес не обича публичността, затова не се появява редом до Мариана Попова на разни светски мероприятия. "Той е домошар и предпочита да изпием по чаша вино с приятели на двора", признава певицата. Двамата често канят гости и Ханес като типичен италианец не пропуска да прояви кулинарните си умения, спретвайки пищна трапеза. Никой още не мисли за сватба, макар че и тази стъпка няма да е много далеч във времето. Мариана признава, че Ханес искал много деца, защото бил израснал в голямо и шумно италианско семейство.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8845 |11.01.2010 Пребитата Деси Зидарова вече си е вкъщи . 2| 5113 |11.01.2010 Папа Бенедикт XVI осъди еднополовите бракове . 0| 5635 |11.01.2010 Мъже за наслада хит в Невада . 0| 7239 |11.01.2010 Изгониха Бионсе от Тринидад

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads