Реклама / Ads
48| 12138 |16.11.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

В. Маринов: Споделих с Цветанов за раздялата, подкрепи ме

.
В. Маринов
За мен ревността не съществува; станала е грешка, но в случая няма прошка, коментира развода си Маринов.
 

Веско Маринов ще чества 30 годишния си юбилей на сцената в НДК, обяви сам той по ТВ 7. И подари на водещия Бареков диск с патриотични мелодии, защото двамата били приятели и даже пели заедно.

За мен нещата в семейството приключиха, когато раздялата е ясна в главите, няма нужда да се правят компромиси; станала е грешка, в случая няма прошка, коментира развода си Маринов. Според него такава му била орисията - много път, много отсъствия, много жени и това пораждало различно мислене.

Аз не съм казвал, че ревнувам от Стоичков, опроверга твърдения в пресата Маринов. При него ревността не съществувала. Когато решавал да се събере с някого, предлагал брак и вярвал напълно. Може би там му била грешката, разказа певецът. Когато идвала раздялата, той изпявал най-хубавите си балади.

Цв. Цветанов е от най-близкия ми кръг; какво може да каже един приятел, коментира Маринов. Той споделял мъката и радостта си с него и намирал утеха. Певецът имал само 6-7 приятели, но всеки от тях можел по всяко време да го подкрепи.

На въпрос дали съпругата му в момента е с Хр. Стоичков в Барселона, Маринов заяви, че тази информация за него била нова, но вероятно преекспонирана. Няма жена до мен сега, не мога и да имам в такъв момент, продължи Маринов и отрече скандалът да е инсцениран заради реклама.

Бях поканен от ръководството на ГЕРБ да участвам в кампанията, това беше страхотна кампания, няма да я забравя, разказа още певецът и добави, че били канени само хора, които събирали хората по площадите. Възхищавам се на Цв. Цветанов, на неговия работохолизъм и ако ГЕРБ спечели, до голяма степен това се дължи на неговата личност. Хората страшно го обичат; такава еуфория не е било, останах "обезумен от учудване", сподели Маринов.

Не пея за БСП, защото много години преди да започна да пея за ГЕРБ, те спряха да ме канят. Преди това бяха избрали Азис. Причината да пея за ГЕРБ е Цветанов, знам колко е честен той, познавам семейството му, изреди певецът. "За едната чест" била любимата песен на Цветанов, издаде още Маринов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7846 |24.01.2011 Цигари "Бойко", "Дянков" и "Цветанов" заливат пазара? . 3| 5839 |09.08.2010 Цветанов става татко за трети път . 38| 10935 |03.07.2010 Химн за МВР пее Веско Маринов на Цветанов; във форумите: "Връщат ни в социализма" . 21| 7004 |13.04.2010 Министър Цветанов застана срещу „Биг Брадър”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads