Реклама / Ads
4| 18115 |09.07.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Между 30 и 40 г. жените са секс трошачки

.
Жените между 30 и 40 години имат най-голямо желание за секс, страстта ги спохождала дори в работно време, не се съобразявала с нищо, съобщи чешкият информационен сайт Idnes.
 

Агенцията цитира тексаски изследователи, които сравнявали нагласите за секс при по-опитни и 19-26-годишни.

Според учените, направили проучването на интимните предпочитания, жаждата за ласки през четвъртото десетилетие е инстинсктивна реакция. Диктуват я стрелките на биологичния часовник, които като че започват да се въртят по-бързо и по-бързо.

Организмът тогава сякаш усеща, че плодовитостта намалява, а желанието за създаване на дете се увеличава. Инстинктът казва: няма много време.

Нежният пол в тази възраст имал значително повече сексуални фантазии в сравнение както с по-младите, така и с по-зрелите. Вероятно затова се оказвали и по-сговорчиви за секс с непознат партньор.

Лекарите смятат, че тези нагласи при прехвърлилите 30-те са механизъм на природата да съхрани рода.

Анкета пък показала: повечето жени смятат, че мачовците с катинарче, мустаци или брадичка са по-добри в леглото от тези, които се бръснат гладко.

Въпреки процъфтяването на бизнеса с епилация за мъже изненадващо окосмяването се оказало символ на сексапил за около 60 на сто от Евите.

Според сексолозите идеалният секс продължава десетина минути. Мит било, че за пълноценно удоволствие са нужни цяла нощ ласки. Така било само според сценариите на романтичните филми.

По-краткият от 3 минути секс обаче бил твърде недостатъчен. Такова мнение изказват не само жените, а и техните половинки. Прекалено бързите ласки оставяли чувство за пренебрежение.
И на бременни позволяват 1 кафе на ден

Ако жените обичат кафето, могат да си позволят до 3 чашки на ден, твърдят гинеколози, съобщи ЧТК. По една можело да изпиват дори бременните - не застрашавала нито бъдещата майка, нито плода. Според учени на здравето не вредят 200-300 мг кофеин на ден.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7095 |07.07.2010 Жените си падат по тъмнооки мъже и рок балади . 7| 16730 |03.07.2010 10 неща, които мъжете не искат да знаят за жените . 4| 10304 |08.04.2010 Защо жените не са "безгрешни" в леглото? . 2| 8814 |18.03.2010 Жените на Боби Цанков се съдят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads