Реклама / Ads
19| 14585 |26.07.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Милионерска щерка бута Лора Крумова от Нова тв

.
Ели Гигова Източник: www.rozali.com
Лора Крумова е в дълъг отпуск, който май няма да свърши с края на лятото. Тя вероятно няма да се върне на екрана наесен, пише в. "24 часа"
 

За разлика от нейните партньори, които често се сменят, Лора неизменно води сутрешния блок от 5 години. Затова сега продуцентите са й дали възможност да си почине, както и сама да реши дали иска да води сутрин, или да започне друго предаване. Витомир Саръиванов и Ели Гигова - двама бивши спортни водещи, ще станат новите лица на “Здравей, България” наесен.

Саръиванов, който пое тежкото лятно дежурство да е сам на екрана, ще е титулярът и наесен. Той отдавна не се занимава със спортна журналистика, затова пък премина като водещ през различни по жанрове и теми предавания. От Нова тв са предложили на Никола Стойнов, който смени Милен Цветков, отново да се върне, но само като водещ на спортната рубрика в “Здравей, България”. Той е отказал. Ели Гигова - спортната водеща на БНТ и дъщеря на мастития бизнесмен Николай Гигов, е поканена в сутрешния блок на Нова тв, но не за спортната рубрика, а като партньор на Саръиванов. С нея вече са правени сухи тренировки. Неотдавна тя бе канена като гост в сутрешния блок и разказа, че се опитва да пробива в журналистиката с талант, а не с милионите на баща си и влиянието на любимия си, който е съсобственик на фолкзаведението "Син Сити".

Последният й тв ангажимент бе като лице на коментарната рубрика на БНТ “Зов от Африка” за световното първенство по футбол. Преди това пък водеше предаването в държавната телевизия "Спортна треска" заедно с Камен Алипиев. В момента Гигова е в Гърция на почивка. Промените все още се обсъждат, решение вероятно ще има през август. Дотогава - през първите 2 седмици на август, “Здравей, България” ще излъчва от плажа на Варна. “Всички излизат в отпуск и е нормално да потърсим по-лежерен формат”, каза продуцентът на блока Асен Григоров.

28-годишната Ели Гигова е дъщеря на милионер - оръжейният и футболен бос Николай Гигов. Във всички интервюта, които е дала досега, не пропуска да каже, че е далеч от определението „глезлата на татко“. Завършила е аудио-визуална журналистика във френски колеж, след това специалност „Международни комуникации“ в Париж. Живее известно време в Ню Йорк, за да усъвършенства английския си език. След завръщането си в България Ели Гигова води предаването „Стилисимо“ по Евроком, след което се прехвърля в спортния отдел на БНТ. Живее на семейни начала с един от собствениците на култовия чалга клуб "Син Сити" Петко Димитров. Преди да се запознае с Гигова бившият модел разби сърцата на господарката на ефира Мария Игнатова и попфолк фурията Преслава.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6067 |24.06.2010 Ловецът на бин Ладен кацна в Колорадо . 10| 7291 |08.06.2010 Вито Саръиванов сяда в стола на Лора и Коко Стойнов . 0| 6562 |01.11.2009 Ив Сен Лоран е най-богатият покойник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads