Реклама / Ads
12| 12122 |23.06.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мирис на лято - секс с русалка или тройка с Нептун

.
Миди и флуиди
Замириса на лято. Топло е, а свежият морски и планински въздух опияняват като мастика на кристали или мента с лимонада. Оскъдните дрехи по жените сякаш закачливо подвикват: „Ела, вълчо, яж ме!!!...Мирише на секс, море, мащерка и липи.. Лятна любов преди и след мач на Евро-2016. Какво по хубаво!?
 
Секс на брега, във водата, в лодка, в палатка, – въпрос на фантазии и адреналин. Лятото открива пред нас стотици възможности за здрав секс. Долу креватите и диваните! Лятото мирише на секс!

Секс във водата

Само не казвайте,че никога не сте си мечтали за секс в басейн или в морето. Много двойки сънуват това, но  не всички са го правили. Може да е на някой пуст плаж, може да е в частен басейн. А най-палавите го правят направо на брега на морето или в самото море.

...Залез, слънце,морски вълни, пясък. Горещите влажни тела правят секса незабравим.  Сещате ли се за позата  « Приливна вълна.»?  Двойката се люби там, където се разбиват вълните. Тласъците им в тялото  оставят усещане, че правят тройка с Нептун.
Идеалното време за плажен секс е през нощта, когата е най-спокойно. Шумът на прибоя и звездите са допълнителна глътка романтизъм. Дайте воля на фантазиите. На кой му дреме за плажните бактерии....

Сега е времето да се ползват и позите «Разбий вълните» и «Похотлив дюшек». Tе са пълна фантазия до момента, в който не се събудиш с пясък във всички дупки и  мидички в дупето.

Но пък ето що е то "Мръсна русалка" : Тя сред най-подходящите секс пози през лятото. Застани с лице към него  край шамандурата, увий ръцете и краката около тялото му и  се отдай, докато той придържа краката ти.

Секс в лодка

Ама това си е истинско приключение. Навътре в морето  кефът е пълен, дори да има акули наоколо. Хубаво е дамата / ако е секс за ден/ да не може да плува, за да не избяга...




И  в лодка на брега, усещането е световно. Поклащането на лодката вдига самолета на възбудата до звездите. Незабравим секс – като на филм. Не ти пука, че презервативът може да се спука от жегата. Курсът е само  към оргазъм! Може да има вързани ръце за веслото.

Секс на сърфа не е за изпускане, стига да може да си го позволиш. Моли се морето да е спокойно като стара баржа. Тя ляга на сърфа с отпуснати във водата ръце, а ти внимателно я яхваш, за да не обърнете сърфа. Достатъчно е да се носите по вълните.

Секс в палатка на къмпинг

Сексът може да е по всяко време. Но е за предпочитане  след залез слънце, когато вътре  в палатката не е сауна. Сексът е екстремален, а адреналинът скача високо. За предпочитане са легналите пози, но не са за пропускане и седящите. Ще се почувствате като ол инклузив на Слънчев Бряг, но с комари.


 
Според  проучване на «Галъп» най-интересната поза в палатка в шумен къмпинг е «Странична самба» без стонове.  Мълчаливият секс може да е суперчувствен.

С бутилка бяло вино и  ягоди  след първия сеанс ти се иска да повториш!....

Росен Иванов - Морския
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 9100 |21.06.2016 Руски футболист изпусна 16 часа секс с порно звезда . 2| 9787 |14.06.2016 Туроператори предлагат секс екскурзии! . 5| 9118 |11.06.2016 Първият секс круиз в света! . 3| 10500 |23.05.2016 Модерна любов: „Сръбска секс рулетка“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads