Реклама / Ads
5| 12000 |19.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Надя настъпи Константин, насини му два пръста

.
Коцето и Надя Източник: www.veselinaclub.com
Двамата обявиха, че Надя носи момиченце и то ще се казва като майката на Константин - Марияна.
 

Надя ще командва в дома на Константин, а той ще готви и ще гледа бебето, пише вестник 24 часа. Така се разпределиха ролите на сватбата на един от най-желаните ергени в попфолка, който надяна халката в Пловдив на празника на Вяра, Надежда и Любов. Над 550 бяха гостите край басейна на хотел "Санкт Петербург". Булката бе изведена гордо от баща й Петър. Тя е бременната в 7-ия месец и бе в ефирна рокля в шампанско с бижута "Сваровски". Щастлива съм, че прецаках всички други жени, победоносно заяви булката.

Двамата обявиха, че Надя носи момиченце и то ще се казва като майката на Константин - Марияна. Щом каза своето "да", Надежда настъпи жениха. "От вчера репетира и ми насини двата пръста", оплака се той. После й надяна пръстен с 9 диаманта, но трудно, тъй като бременността бе наляла ръцете на булката. Щом и неговата халка с 9 черни диаманта зае мястото си, пловдивският кмет Славчо Атанасов обяви двойката за семейство. Той посъветва младите да се обичат и да си прощават и ги дари с икона на св. Богородица.

Опашката за поздравления след това бе парад на прелестите във фолка. С къса рокля в цикламено и цвете на гръдта, Нелина каза: "Голяма работа са, кой прави днес такива геройства - да се жени." В черна туника с рози от фини плисета на раменете, Ивана пререди опашката - бързала за участие във Варна. С деколте до кръста, Андреа издаде, че избрала подаръка с помощ от стилиста си Вили. В черна рокля с бели точки и цепка почти до кръста, Софи Маринова се чудеше дали да изпее любовна балада, или да изкара кючек.

Общо 30 фолкзвезди пяха на купона. Лиана хвана хвърления от булката букет. Тя събра погледите с петролено зелена рокля с пайети на бюста и татуировка на тила I am the love. Като даваше подаръка си, Митко Пайнера пожела младоженците да останат винаги влюбени. Тони Стораро връхлетя с луксозен спален комплект от сатен. Когато булката вече се омаломощи от поздрави, на входа се яви Красьо Черния с Магда. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 18995 |17.09.2010 Симеон Дянков се разхожда с Ирина Велкова из Китай на държавна сметка . 0| 9426 |17.09.2010 Знаят ли жените как да си поискат...? . 0| 5711 |17.09.2010 Мамалев и Стефания Колева ще водят Байландо . 8| 8345 |17.09.2010 Адреналинката и бившият й в люта схватка за общото им дете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads