Реклама / Ads
6| 17188 |30.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Най-палавите БГ цици

.
Кои са онези надарени дами от родния шоубизнес, които си вдигат рейтинга с безплатна реклама на гърдите
 
Сигурно си спомняте далечната 2004 година, когато сестрата на Джако – Джанет Джаксън, заголи гръд при един сценичен дует с Джъстин Тимбърлейк. Причината според повечето светски спецове тогава беше, че певицата е искала да съживи интереса на медиите към себе си, тъй като кариерата й била в застой. Номерът мина много успешно, защото нямаше медия, която да не отрази пикантната случка. Лоша практика обаче у нас е, че всичко се копира, пък било и подобен PR трик. Години след това няколко родни певачки и силиконки решиха, че като няма с какво да са интересни на аудиторията и да се шуми около тях, и те ще заголят зърно, уж така случайно, за да ги забележат. По този повод „Торнадо” реши да спретне селекция от палави гърди, които направиха толкова обсъждани своите собственички, без непременно да са украсявали корицата на някое мъжко списание:


Андреа: Нямаше начин да не правим класация за бюст изцепки и да не присъдим златния медал и първото място на Андреа! Готова на всичко, за да е номер 1 във фолка у нас, Андрейчето не се стеснява да показва дините си за щяло и нещяло. Наскоро излезе статистика, че Андреа е заголила точно 68 пъти зърна по време на свои изяви в чалготеки. Ей, на това му се вика рекорд! Новината вече е „Андреа НЕ си показа циците при поредното участие”, а не обратното.


Камелия: Една от най-продаваните корици на Playboy, изключително скандална и провокативна и с много яки цици, на които не пропуска да направи безплатна реклама на някое свое участие. Макар и това да е умишлен трик на Камелия, ние хич не й се сърдим, защото тя го прави с финес и не дразни за разлика от други нейни колежки.





Мара Отварачката: Мария абсолютно заслужено си печели мястото в тази класация заради невероятните фокуси, които прави с гърдите си в една тв реклама – да отваря бирени бутилки, и заради палавите си изцепки по време на участия, когато уж без да иска показва къде зърно, къде цяла силиконова прелест и после разправя, че това било сянка от микрофона. Да бе, да, ние много харесваме такива сенки!







Галка от Каризма: За разлика от Катрин, Галка не е от тези мадами в родния шоубизнес, които ежедневно да ни навират в очите циците си. Но и тя ужким случайно заголи наскоро гръд при едно свое участие в пловдивски клуб. Разбира се, не липсваха и папараци, които да запечатат този сюблимен момент и да ни го покажат по страниците на светски списания и сайтове. Все пак разбираемо е донякъде защо го е направила - тъй като след като, се радели с Миро, не е правила големи хитове и е решила да привлече вниманието върху себе си. Ние от „Торнадо” не крием, че сме приятно изненадани от видяното.


Катрин Вачева: Тривиално, но факт! Катрин е абсолютният пример за това, че когато няма с какво да си известен, чисто и просто си показваш бибероните пред камерите, за да получиш нужното внимание и коментари по твой адрес.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5906 |30.03.2011 Гоце куфее на „Вятъра на промяната” . 1| 5949 |30.03.2011 Джордж Клуни участвал в оргиите на Берлускони? . 1| 9381 |29.03.2011 Цеца Величкович отива на съд . 6| 6167 |29.03.2011 Ерген съм, е все още мога да се забавлявам сам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads