Реклама / Ads
13| 15025 |25.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

И Нели Петкова каза "чао" на Слави

.
Нели Петкова и Слави едва ли ще се прегърнат отново
Певицата предпочитала да продължи развитието си самосиндикално. Или с Денис Ризов...?
 

Нели Петкова, която зрителите на БТВ познават от "Шоуто на Слави”, стартира солова кариера. "За мен беше чест, удоволствие и привилегия да съм част от Ку-Ку Бенд и "Шоуто на Слави”. Благодаря!”, каза младата изпълнителка. От своя страна "Седем осми" и Ку-Ку Бенд й пожелаха успех, оповестява на сайта си БТВ.

Нели вече била готова с първия си сингъл и видеото към него. Песента се казва "Lucky One" и е с участието на Miro Gee. Mузиката и текстът на песента са дело на Миро Гечев и Жени Джамбазова, а аранжиментът е на Миро Гечев.

Видеото е режисьорски дебют на Таня Казакова, оператор – Владимир Михайлов. "Идеята Нели да пее на много микрофони беше визуален израз на усещането ми от пеенето на Нели като цяло - когато тя пее за мен, тя пее на целия свят, такъв й е гласът, такава й е вътрешната нагласа, амбицията й е такава. Многото микрофони, които не падат, беше много ясна, чиста и силна идея. Чисто вдъхновение, с напълно ясна за мен визия, виждах си монтажа предварително”, сподели режисьорът на лентата Таня Казакова.

Преди време из публичното пространство се чу, че Слави Трифонов бил бесен за това, че Нели Петкова започнала роман с рокаджията от "Ахат", бизнесменът и вече тв водещ Денис Ризов. Според клюката искрата между певицата и бившия на Наталия Ризова пламнала по време на американското турне миналата година. Те пазели връзката си в тайна, но колеги на Нели, и най-вече Борис Солтарийски се разприказвали. Това вбесило Дългия, който крещял на Нели, че ако продължава връзката с Ризов, щял да я изгони. Дали това е истинската причина за раздялата все още не е известно. Ако обаче Нели се появи по БНТ в шоуто на Денис, всичко ще блесне мигновено.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 17860 |30.06.2011 Радина Кърджилова показа гащи и потник на зрителите . 16| 11202 |18.06.2011 Зара натиска гадже на Анелия за бебе . 6| 7640 |19.05.2011 Анелия постави началото на лято 2011 та в Мултиплейс . 2| 9043 |01.03.2011 Нели Фуртадо ще дари 1 млн.$ хонорар от Кадафи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads