Реклама / Ads
4| 6482 |06.01.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Осъдиха гарда на Мара Отварачката

.
Мария Източник: Булфото
Три денонощия лишаване от свобода получи шофьорът на фолкпевицата Мария - Любомир Богданов, нагрубил и отправял непристойни реплики към полицейски служители. Председателят на Районния съд в Благоевград Екатерина Николова призна 38-годишния Богданов за виновен по Указа за борба с дребното хулиганство.
 

„Превърнахте едно неправилно паркиране в екшън, чувствам се като героиня в някой филм на абсурда", каза на влизане в сградата на съда Мария, която се прочу с участието си в реклама за бира и получи прякора Мара Отварачката. „Не съм чула Любомир да е говорил груби и обидни думи към органите на реда. Нямаше непристойно поведение и от страна на полицаите. Потърпевша в случая съм единствено аз, тъй като днес съм станала в 6:00 часа, за да пътувам до Благоевград и да ме разпитват в съда. И всичко това заради едно неправилно паркиране, за което вече се извинихме", каза певицата Мария, която е снаха на бившия зам.-кмет на областния център Кирил Андонов.

По делото днес бяха разпитани полицейските служители Борис Райчев, Лъчезар Попниколов, Райчо Стреянев, Станислав Кадийски, озвучителят Валентин Станчев и охранителите от две нощни заведения, станали очевидци на инцидента между шофьора Любомир Богданов и органите на реда, съобщава БГНЕС.

38-годишният Богданов бе задържан на 28 декември 2010 година за неподчинение на полицейско разпореждане. Инцидентът стана пред пешеходната зона на Благоевград, където е забранено движението на автомобили. Мария била гост-изпълнител в благоевградска дискотека, а шофьорът й паркирал автомобила върху пешеходна зона.

„Една минута, след като спрях пред заведението в центъра на града, полицаите дойдоха. Аз през това време отварях на Мария да слезе от джипа. Полицаите ми поискаха документите, аз им казах да почакат една минута да слезе Мария. Те обаче ме грабнаха веднага и ме задържаха за неподчинение", разказа тогава Любомир Богданов.

Той обясни, че около месец вече охранява Мария и е неин шофьор, но на приятелски начала и няма трудов договор. Личното му оръжие - законно притежаван пистолет, бе иззето от полицаите с протокол за доброволно предаване.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6207 |03.01.2011 Мара Отварачката на разпит заради гарда й . 14| 11706 |29.12.2010 Отварачката изгони гарда хулиган . 8| 6985 |28.12.2010 Арестуваха бодигарда на Мария . 0| 6294 |03.08.2010 Осъдиха Чарли Шийн, влиза в клиника за алкохолици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads