Реклама / Ads
5| 7689 |04.12.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Панайот напусна Къщата завинаги

.
Скандалният и самонадеян Панайот изхвърча от Къщата на Биг Брадър, но този път завинаги. Пацата напусна доволен, защото народът прецени каква да бъде съдбата му. Малко преди това гълъбовският шоумен призна, че неговият живот е свързан с Биг Брадър.
 

Номинирани бяха Панайот, Стойка, Тризначките, Миро, Димитър и Никола.Водещият Ники Кънчев подхвърли, че ако изгоненият се окаже отново Пацо, пак може да бъде върнат обратно, но това не се случи.

Преди да си тръгне, Пацата отново втрещи публиката с цветисти реплики. "Няма човек на света, който да ми каже да изляза от Къщата и аз да го послушам. Моят живот е свързан с Биг Брадър", заяви без колебание брадърът.Той дори пренебрегна с лекота думите на майка си, която го призова да напусне шоуто и каза, че зрителите ще решат съдбата му.

„Дошъл съм да играя и да се боря. Знам, че 90 % от хората тук са настроени срещу мен, но не ми пука и не ми дреме", изцепи се в типичен стил Пацо. "Пред никого не прекланям глава, на никой не правя евала", добави с решителен вид той. Панайот определи себе си като истински шоумен. Според него хората трябва да се забавляват и разтоварват с шоуто. При излизането си, той бе и аплодиран, и освиркан в студиото. Пацо веднага изрази недоволство, че не е получил награда, въпреки играта и въпросите. В крайна сметка обеща луд купон с приятелите си в софийско заведение.

"Ще остана завинаги в историята на Биг Брадър, като човека който два пъти го гонят и два пъти се връща. Много бях полезен за шоуто, за предаването, много трябва да ми благодарите и да ме уважавате. Дори като спях, мен ме снимаха четири камери", направи заключителна реч гордостта на Гълъбово.

Преди него от Къщата си тръгна Стоян Дудов, избран да участва предаването чрез зрителски вот. Въпреки заканите си да прави секс, това остана мираж за манекена. "Двете жени са заети", оправда се той пред Ники Кънчев.

Тризначките пък продължиха да се звездеят и да обясняват, че другите ги е яд, че са участвали във ВИП-а и са дишали един въздух със звездите.  
В студиото на Нова социоложката Мира Радева и Къци Вапцаров се възмутиха от парчето на Фънки „Къцамун". "Това е пълна простотия", разгневи се Радева. Къци обаче пак запази хладнокръвие и каза, че имал намерение да се види с душманина си, за да поговорят за музика.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 9528 |09.10.2012 Владо и Ирен аут от Къщата . 10| 9860 |25.09.2012 Соня Колтуклиева първа напусна VIP Brother . 64| 46088 |20.06.2012 Тадаръков напуснал Светослава, детективи я хванали да кръшка . 5| 21473 |19.07.2011 70 000 евро за къщата на Азис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads