Реклама / Ads
7| 27631 |13.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Първата жена на Румен-Вълка закова младо гадже

.
Румен Гайтански- Вълка
Малцина знаят, че между „богатата немкиня” и Ивайла Бакалова, царя на родния боклук Румен Гайтански – Вълка, е имал друга съпруга, като тя също е била българка.
 

Реално с днешна дата Кумчо-Вълчо има 4 официални брака зад гърба си.
Според неговата лична легенда първият е този, който му носи огромните пари и началото в бизнеса. Запознати разказват, че още в самото начало на 90-те Гайтански се жени в Германия за богата, но страшно възрастна бабка, от която получава голямо наследство, с което пък по–късно стартира успешния си бизнес у нас. Именно след нея Гайтански се жени за първата си българска съпруга, Елена, като после следват варненката Ивайла Бакалова и моделката Ася Христова. Публична тайна е, че след всеки свой развод Вълчо остава прилична издръжка и голяма къща на всяка своя бивша половинка.

Източници на „Торнадо” разкриха за вестника, че от една година първата българска съпруга на Гайтански, Елена, е забърсала 10 години по-младия от нея банкер Венелин Тетимов. Самият Тетимов пък бил шеф на отдел „Лоши взимания” във влиятелна нашенска банка. Именно там богатата ексвълчица Елена съзряла и забърсала амбициозния младеж, който пък щом узнал, чия бивша съпруга е Елена, веднага се хвърлил в кревата й. Според запознати с житието-битието на банкера Тетимов, връзката му с Елена трае вече от близо една година, като през цялото време тя се случва зад
гърба на младата съпруга на банкера и невръстната му щерка. Венелин пазил любовната си афера с Елена в дълбока тайна поради няколко причини.

Първата била, да не разбере жена му, а втората да си спести подигравките на колеги и приятели от очевидно „меркантилната” любов, която финансистът въртял с по-възрастната си приятелка. „Няма проблем да се влюбиш, за любовта няма граници, проблемът в случая е, че Венелин търси от връзката преди всичко интерес и пари”, коментират колеги на банкера. Източниците на вестника разказват още, че бившата госпожа Гайтанска дотолкова била сляпо влюбена, че наскоро дори закупила нов апартамент, в който двете гугутки да се виждат насаме и в пълно спокойствие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8597 |29.11.2010 Учени откриха тайната на вечната младост? . 6| 7332 |04.11.2010 Заковаха финансист, онанирал на спирка . 1| 7318 |23.06.2010 Принцът на Монако - младоженец на 52 години . 16| 19439 |26.10.2009 Н. Михайлова се омъжила повторно; показват снимка от първата й сватба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads