Реклама / Ads
5| 6178 |20.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Печка докара Кеворк и Милен до съд

.
Темида Източник: Вяра Йовева
Поредния си иск в съда възнамерява да внесе Кеворк Кеворкян, този път към Милен Цветков. Мистър Всяка неделя ще поиска обещетение от 25 000 лева за клевета, която се прокраднала между другото в ефира на “Здравей България”. Чаровният водещ си е позволил по време на преглед на печата да прочете изречение от публикация в седмичен вестник, според което Лора Крумова и Кеворкян били гаджета. Във въпросн
 

Слухът, че Крумова и Кеворкян са гаджета плъзна из жълтата преса в първите месеци на минаата година. Някъде дори написаха, че от Нова телевизия се притеснявали да не се изнесе вътрешна информация заради любовната афера между двамата журналисти. В последствие обаче се заговори, че Кеворкян заживял с певицата Ирина Флорин и така приключи медийната интрига "Крумова-Кеворкян".

Иначе съдебните битки на Кеворк Кеворкян датират от години и някой би могъл да си помисли, че това му е станало хоби. Той се опита да осъди и журналистката Маргарита Михнева. На 11 януари 2010 година Софийският апелативен съд потвърди решението на Софийския градски съд, с което бе отхвърлен искът му от 59 428 лева. Преди това Кеворкян бе поискал и 500 000 лева от Михнева заради твърденията й, че е кредитен милионер и доносник на Държавна сигурност. В крайна сметка Кеворкян успя да спечели делото, но само частично, след като три съдебни инстанции осъдиха Михнева да му заплати единствено 11 лева. В последствие след изявление на бившия вътрешен министър Румен Петков през 2007 г., че Кеворк Кеворкян е бил сътрудник на ДС, Михнева поиска отмяна на присъдата й, но петчленен състав на ВКС отказа.

Под прицела на ексводещия на предаването “Всяка неделя” бе Българската национална телевизия, от която загуби на две инстанции делото за претърпени загуби и пропуснати ползи за над 1 млн. лв. заради спиране на предаването, което според него било неправомерно.

Широко отразено в медиите бе и делото срещу бившия премиер Иван Костов, когато Кеворкян предяви иск срещу него заради уронване на авторитета и клевета. В исковата молба се посочваше, че в сутрешния блок на bTV на 25 май 2006 г. Костов е коментирал как в предаването “Всяка неделя” Кеворкян е клеветничил срещу него. След двегодишна съдебна одисея Кеворкян Кеворкян осъди бившия премиер Иван Костов, който трябваше да плати 10 100 лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5454 |20.01.2010 Осама обожавал Уйтни Хюстън, Милошевич си падал по Синатра . 0| 5459 |20.01.2010 Елтън Джон пее на 13-ти юни в София . 1| 8105 |19.01.2010 Флирт - жените знаят защо! . 1| 6703 |19.01.2010 Нина Николина роди момиченце

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads