Реклама / Ads
12| 16797 |17.09.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Перверзник снима полуголи варненки на плажа за сайт!

.
Снимки на плажа
Варненки откриха случайно, че са станали жертви на перверзник с камера. Младите жени са били заснети, докато се препичат по монокини на плажа от неизвестен воайор. Те са разбрали за деянието много по-късно след като се е случило, попадайки на видеоклипове в американски еротичен сайт.
 
Кадрите включват само нищо неподозиращи красиви момичета с голи гърди на градския плаж. Перверзникът, оборудван с висококачествена снимачна техника, се е спотайвал на известно разстояние около красавиците и тайничко е трупал видео материал. 24-те клипчета са качени във въпросния сайт преди около месец и вече имат общо над 200 хиляди преглеждания. В описанието им е записано само думата „Beach“ (плаж), като не се уточнява къде са направени,  пише  Varnautre.bg.


Една от потърпевшите дами е разпознаваемо лице от нощният живот на Варна и работи в известен увеселителен клуб. „Отначало не ми направи впечатление, но после като разбрах, че видеото с мен има над 30 хиляди гледания за месец, много се ядосах. Като се замислих направо се шокирах. Това е много долно и низко. Сега се чувствам направо като изнасилена”, сподели тя. Красвавицата обясни, че най-вероятно кадрите са снимани преди около три години.

Другите момичета също споделиха, че чувството е ужасно неприятно и смятат снимането и публикуването на подобни кадри за нарушаване на личното им пространство. Три от потърпевшите дами смятат да се обърнат към адвокат. Друга от тях днес е бизнес дама, според нея е снимана поне преди пет години. Смята, че подобни кадри могат да уронят нейният престиж и да предизвикат семейни проблеми. „Представям си колко перверзници са удовлетворявали долните си нужди гледайки гърдите ми докато се пека на плажа. Вече никога няма да го направя на толкова оживен плаж. Чак сега осъзнавам какво може да се случи от нещо толкова нормално и безобидно като да отидеш на плаж. Отвратена съм”, сподели друга от потърпевшите.

В профила на воайора, качил клиповете, е записано, че е от Швеция и не е ясно дали той е автор на перверзните видео материали или ги е копирал от друго място. Сайтът се оперира от Кипърска компания, но има и регистрация в САЩ. Под всеки клип има опция той да бъде докладван, ако потребителите смятат, че нарушава общите права на сайта или техните лични.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 12798 |01.02.2015 Катето Евро се снимала гола за пари . 0| 5934 |03.12.2014 Придумаха Летисия Каста да се снима дибидюс . 5| 13534 |28.08.2014 Папараци ни снимат дибидюс голи; продават снимки . 1| 7884 |16.07.2013 Със секс на снимачната площадка разпуска Депардийо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads