Реклама / Ads
35| 9487 |11.07.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Р. Петров разплака В. Маринов с писмо на зрител

.
Послание до Веско Маринов по повод изпятата от него песен "Нашата полиция" успя да разплаче певеца на живо в ефира на БТВ в предаването "Нека говорят" с водещ бившият сценарист на Слави Трифонов Росен Петров. Трогателните думи, които самият Маринов прочете, бяха написани от почитател на предаването.
 
"Песента ми не е химн, а "хит", категоричен е Маринов. По думите му, когато си на правилната страна, няма защо да се сърдиш на недоброжелателните форумци.

"Химнът ни е "Мила родино", журналист изкараха песента като ода", каза още Маринов. (бел. на ред. - в социалната интернет мрежа Facebook беше създадена група "Да спрем Веселин Маринов да пее", която събра десетки хиляди души).

 "С такава любов е създадена песента...Така добре се прие в зала 1 на НДК на празника на МВР", разказа с патос певецът. По думите му припевът се родил в разговора на по чашка с Цветан Цветанов на семейна среща. "В начало се притеснявах от реакцията на медиите, но вече не съм обиден, не ме вълнува и Facebook, трябва да прочетете моя сайт", допълни изпълнителят на "Трифон Зарезан". Както винаги, естрадният беше емоционален, и се разплака в ефира след трогателно писмо, прочетено от самия Маринов, което успя да го разплаче. "Аз съм християнин - силните могат да прощават", заяви певецът. Като малък пък искал да стане хлебар. Репортаж, в който дъщеря му го подкрепи, също успя да разплаче Веско минути по-късно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10466 |08.07.2010 Нов виц за В. Маринов витаел из мрежата . 38| 10917 |03.07.2010 Химн за МВР пее Веско Маринов на Цветанов; във форумите: "Връщат ни в социализма" . 8| 5910 |05.11.2009 Антония Петрова заминава за конкурса “Мис Свят”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads