Реклама / Ads
0| 6281 |29.12.2018 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Писмо на Иванчо до дядо Мраз

.
Вицове има и за дядо Коледа, и за дядо Мраз. И те не могат да минат без Малкия Иванчо.
 

* Малкия Иванчо е сирак. Написва писмо до дядо Мраз:
"Мили Дядо Мраз, аз съм сираче, и съм на седем години. Нямам ни майка, ни татко и съм съвсем сам. Цяла година бях много полслушен, не съм се карал и заяждал с никого, макар и тука в сиропиталището да има големи олигофрени. Моля те, донеси ми топло палтенце, ботушки и новия Xbox. Обещавам да слушам и през Новата Година. С Обич, Иванчо"
В пощата получили писмото, адресирано до Дядо Мраз. Зачудили се, къде да го пратят. След кратко съвещание решили да го отворят, дано съдържанието подскаже какво да правят с писмото. Прочели го и се трогнали. Решили да съберат пари, и да купят каквото могат. Палтенце трябва естествено, няма детето да ходи голо през зимата, и ботушки си трябват... За Xbox не останали пари. Завили подараците и ги пратили от името на Дядо Мраз. След няколко дни се получило следното писмо:
"Дядо Мраз, много ти благодаря!!! Много съм щастлив!!! Палтото и ботушите са ми по мярка и ме топлят добре. Само Xbox-a не дойде. Сигурно тези мошеници от пощата са го откраднали...


* Новогодишен банкет. Шефът вдига тост:
- Да пием за любовта! А тези, които не могат - за приятелството!!!


* Приближават новогодишните празници. Мъж в командировка решил да изпрати на жена си подарък. Получила тя колета и като го отворила, намерила вътре чорапогащник. На единия му крачол било написано "Честита Коледа", а на другия "Честита Нова година".
Тогава жената изпратила на мъжа си следната телеграма: "Благодаря ти за подаръка. Надявам се, че ще дойдеш да ме видиш между двата празника..."

 

* Ходи Дядо Мраз по улицата, а след него тичат сомалийчета и викат :
- Дядо Мраз, дай ни подаръци!
- Няма да ви дам - отговаря назидателно беловласият старец. - Аз давам подаръци само на тези деца, които слушат и се хранят добре.


* Трима приятели обсъждат след Рождество кой какво е подарил на гаджето си за Коледа.
Първият:
- Представете си, обикаляме с гаджето по магазините, тя видя едни секси бикини... Струваха ми 50 лева...
Вторият:
- А аз отивам с жената в някакъв магазин, а тя като хареса едни прашки с диаманти по тях... Струваха ми неколкостотин долара...
Третият:
- А моята пък видя едни гащи, съвсем обикновени, нищо особено... Струваха ми 100 хиляди и развод...
Първият и вторият:
- А в кой магазин ги намери?
Третият:
- В какъв магазин, бе.... под леглото ги намери...


* От малкия Иванчо

Драги Дядо Мраз,
Ти вероятно не си свикнал да получаваш писма на втори януари. Но аз искам да изясним едно малко недоразумение, което стана между нас.
В началото на миналия месец ти писах писмо, в което те помолих за велосипед, влакче, ролкови кънки и футболна топка. Цяла година учих като луд, имам най-добрите оценки не само в класа, но и в цялото училище. Честна дума, никой не се е държал по добре от мен с родителите, братята, приятелите и съседите. Постоянно ходих до магазина, два пъти дори преведох една старица през улицата. Няма нито една добра постъпка, която да не съм направил.

И за какъв дявол ми донесе чифт чорапи и идиотска химикалка? Какво си въобразяваш ти бе, козел! Да ме разиграваш цяла година и накрая да ме оставиш с купчинка боклуци под елхата. И на всичкото отгоре - донесе толкова подаръци на онзи кретен в съседния апартамент, че няма да може да мине с тях през вратата. Затова дори и не си помисляй да си довлечеш задника при мен следващата година. Ще те замерям с камъни - и теб, и осраните ти елени, така че те ще се разбягат и ще се наложи да си ходиш пеша до забутания Северен полюс! Не искам да чувам за теб повече! От тази година ще разбереш колко лош мога да бъда, ти, дебел и вмирисан Дядо Мраз!

 

Снежанке, защо ходиш с голи гърди?
- Защото Дядо Мраз си загуби брадата.
- И какво?- Ами така никой няма да забележи.

  • Vic-bg.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5231 |21.12.2018 Барак Обама раздаде подаръци като Дядо Коледа на болни деца (видео) . 2| 6035 |13.12.2018 Ахмед Доган вече е дядо . 0| 4711 |31.07.2018 Красимир Балъков стана дядо . 7| 8188 |13.07.2018 Бойко Борисов стана дядо за втори път

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads