Реклама / Ads
4| 7287 |16.04.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Побойниците аут от играта Big Brother Family

.
Цветелин и Стоян, които се целуваха и се биха, вече са аут от риалити шоуто
Побойниците в Къщата - Стоян и Цветелин, вече са аут от играта. Зрителите на "Биг брадър фемили" решиха, че не искат повече агресия, обиди и кървави целувки и гласуваха Цветанови и Шопови да бъдат изгонени.
 

И двете семейства си тръгнаха заради мъжете. Това показа разбивката на вота срещу тях. Русенците са събрали близо 70% от гласовете, а срещу Цветелин и Ванеса SMS -и са пуснали 22% от зрителите.

"Домоуправителите" Каменарови се спасиха и за първи път се присъединиха към останалите съквартиранти в почерпката след края на живото включване.

След като Цветелин провали две мисии, изхарчи и без това скромния си месечен бюджет и започна да "опитва" храната на другите семейства, напрежението между него и тях започна да расте скокообразно.

За негативното им отношение към него допринесе и начинът, по който се отнасяше към бившата си жена Ива и детето им Мишел, докато се представяха за семейство. Това беше и причината миналата седмица Цветанови да съберат най-много точки за номинация, но зрителите ги спасиха още същата вечер.

Сред най-подразнените от поведението му беше и без това агресивният русенец Стоян. Той не му спестяваше обидите, изливаше гнева си и пред съквартирантите и в изповедалнята. Напрежението ескалира в неделя с кървавата целувка между тях.

Скъпи, сготви ми нещо

Заради нея и постоянните прояви на агресия в Къщата Биг брадър наказа мъжете, които по един или друг повод са си изпуснали нервите, да изпълняват всички домакински задължения до полунощ в четвъртък.

Стоян, Цветелин, Веселин, Павлин и Давид няколко дни праха, чистиха, готвиха и се грижиха за децата. Освен това нямаха право да прекрачват прага на ресторанта и фризьорския салон, не можеха и да отказват нареждания от останалите съквартиранти.

Най-доволни, разбира се, бяха жените, макар че и това наказание не доведе до примирие.

Кой е мъжът вкъщи

Анжелика и Радослав са в изострени отношения със семейство Качанови, защото Давид заяви, че не е единственият мъж под чехъл в Къщата, визирайки Радо. Това предизвика гнева на Петрови, които оттогава се конфронтират с него и Елеонора.

Тази седмица на Давид се падна да готви на съквартирантите и Анжелика заяви, че няма да вкуси нищо, защото се гнуси от него. Вече няколко дни тя обяснява пред останалите момичета що е то мъж под чехъл и как българинът интерпретира разбирателството между съпрузите.

По всичко личи, че големият дебат в този сезон на шоуто няма да е за хармонията в българското семейство, а за ролята и поведението на мъжа в него.

Номинациите - въпрос на чест

Възрастните съпрузи Каменарови приеха номинациите доста лично. Напрежението в Къщата повлия на здравословното състояние на Чавдар и той беше откаран в болница. Ден по-късно обаче напусна доброволно и заяви, че за него битката за оставане в "Биг брадър фемили" с Цветелин и Стоян е въпрос на чест.

С водещия Ники Кънчев, който го посети в болницата, той се уговори, че ще участва в елиминациите и ще остави на зрителите за преценят дали да остане в шоуто.

Главният му мотив да продължи е да спечели голямата награда, парите от която ще инвестира в своето изобретение - автомобил, чийто двигател се задвижва с вода.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5852 |16.04.2010 Ал Пачино ще играе д-р Смърт . 1| 6977 |16.04.2010 Продават рентгенови снимки на Мерилин за 1200 долара . 22| 6055 |15.04.2010 Алисия отново разби конкуренцията като Мерилин . 1| 5329 |15.04.2010 Барети закопчаха човека глас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads