Реклама / Ads
22| 24315 |15.10.2008 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Поли Карастоянова разбива жълтия самолет на "Врабча" с крясъци

.
Нов скандал се развихри тази сутрин в централата на НДСВ. И отново повод за сътресенията в жълтата партия е 39-годишната бивша стюардеса Поли Карастоянова, подвизаваща се като изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.
 

В ранни зори тя слугински крещяла на екипа, работещ по издаването на брошура на НДСВ във връзка с конгреса на партията в края на тази седмица. Карастоянова изпаднала в нервна криза, защото снимката на Пламен Моллов била лоша, той не изглеждал хубав, а "хърбав". Гневът й достигнал до истеричност, понеже в брошурата имало 3 снимки на Милен Велчев и само една на Моллов. Нейните крясъци заглушили разумното обяснение, че Милен Велчев е от самото начало в НДСВ, бил е министър в кабинета на Сакскобургготски, а сега е заместник-председател на НДСВ. Според източници от "Врабча" Поли Карастоянова е причината за тежкия конфликт между Милен Велчев и Пламен Моллов.

p_karastojnova_1.jpg  снимки Вяра Йовева

Карастоянова натискала своя близък приятел Моллов да се вре по-близко до Царя, убеждавала го, че има повече качества и възможности да бъде "вицецар" от  лондонското юпи Милен Велчев. В жълтата партия дават силен отпор на Пламен Моллов, който се опитва да пробута Поли Карастоянова в някоя от работните комисии за подготовката на партийния конгрес. Жълтите са посинели от възмущение, защото Поли Карастоянова сама си пуска по медиите, че председателката на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова ще бъде изпратена посланик в Казахстан, а тя ще заеме мястото й. Днес такава информация се появи във в."Класа", който е собственост на Красимир Гергов, председател на Националния борд по туризъм. Карастоянова използва влиянието на рекламния бос Гергов в БТВ и ТВ 2 и се хвърля от предаване на предаване. Това докарва до допълнителен стрес водещите в БТВ.

Съветниците на Пламен Моллов, притеснени от разкритията на медиите за топлата му връзка с Поли пускат версии, че Карастоянова е "натрапена" на наивния доцент Моллов от Царя. Това пък предизвиква гневната реакция на обкръжението на лидера на НДСВ, който няма хал хабер за интригите на Карастоянова.
Според източници на Plovdiv-online големите босове в туризма като Петя Славова, Ветко Арабаджиев, Стефан Шарлопов, Елена Иванова, Христо Друмев пращат писма до премиера Сергей Станишев и лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски, в които категорично се противопоставят и на най-малката възможност Поли Карастоянова да стане председател на Държавната агенция по туризъм, и предупреждават, че туристическият бранша ще се надигне на бунт.

plovdiv-online.com


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 37828 |05.10.2008 Две бивши гаджета на Ивет Лалова - авери в сапунка . 25| 38490 |15.09.2008 Виктор Калев - най-новият, напуснал Слави . 20| 19770 |13.09.2008 И Евгени Димитров напуска Слави Трифонов . 29| 10613 |12.09.2008 Емел Етем с рамки за 1200 лева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads