Реклама / Ads
1| 6380 |19.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Половинката до вас - мачо или герой от порнофилм?

.
Да отричаме привлекателността на порно филмите за мъжете е безсмислено. Искате спалнята ви да стане по-притегална за любимия от екрана на телевизора, фиксиран на XXL?
 

Тогава не чакайте, възползвате се от това, което сте видяли на същия този екран.

1. Малко повече ентусиазъм от обикновеното

В списъка на приоритетите за много от нас редовният секс стои далеч не на първо място. За това, естествено, си има ред причини. Но какво правят порнозвездите? Те постоянно и навсякъде демонстрират колко много удоволствие им доставя сексът - и то без предварителна договореност. Те винаги посрещат желанието на мъжа за секс с отворени обятия и демостративно се наслаждават на последвалия полов акт.

Подсказка: Проявете инициативата. Събудете приятеля си/съпруга си с целувки по чувствителни за него места...

2. Направете го герой на порнофилм

Не ви предлагаме да наемете публика, която да аплодира партньора ви, или пък да изчервите съседа с виковете си.

Подсказка: Мъжете обичат звуците,... които вие или леглото издавате. Поставете край леглото си предмет, който има звънък звук, когато се клати. От тук нататък ваша е задачата, да създадете достатъчно "земетръс", за да развихри фантазията на партньора ви.

3. Обичайте секса сам по себе си

Мъжете не обичат да ги занимават с приказки за недостатъци по тялото на партньорката му. Затова не го "изстудявайте" с извинения за светлината, голотата или нещо друго.

Подсказка: Създайте светлинно шоу за партньора си. Приглушената светлина и плътта ви ще разгорят възбудата.

4. Дайте му паролата към вашето удоволствие

Вероятно презирате мастурбацията, считайки я за нужна единствено на учениците в периода на половото им създряване? Напразно! Именно тя е способна да ви научи, да разбирате своето тяло. Порнозвездите на екрана никога не направляват мъжа, когато реши да посети тази ваша зона.... не го правете и вие!

Подсказка: Имате едно преимущество пред порнозвездите - можете да бъдете искрени. Прошепнете на партньора си какво точно искате да направи. Друг вариант е да му покажете. (Гаранция, че ще иска пак да го направите в най-скоро време!)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6038 |19.02.2010 И Исус бил гей, прозря сър Елтън Джон . 1| 8542 |19.02.2010 Памела Андерсън - звездата в "Dance with the Stars" . 3| 9299 |19.02.2010 Яна лапна златен скункс от "Господари на ефира" . 1| 6454 |18.02.2010 Дрямка, риба и пъзели правят мъжете по-умни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads