Реклама / Ads
20| 7145 |08.04.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

М.Попова: Заминавам, няма къде да си карам количката

.
Мариана Попова Източник: zar.bg
Няма къде да си карам количката с бебето и това страшно много ме ядосва. Мисля, че е достатъчно основателна причина да напусна България и то съвсем скоро - най-вероятно наесен. Това сподели певицата Мариана Попова в предаването „На инат” по Нова ТВ.
 

Със съпруга й Ханес имали планове да заживеем в Австрия. Това няма да й пречи да си идва до България за работни проекти, защото полетът от Виена до София е само час и половина.

Мариана разказа за новия си дуетен албум „Предай нататък” и за идеята на поредния й дует с Орлин Горанов „Все така”. Тя отрече клипът на парчето да е провокация към медиите и се ядоса, че избирателно се пускат кадрите с Георги Първанов.

„В този клип присъстват Теодоси Спасов, Ибряма, Стефка Костадинова, Румяна Нейкова, Стефан Данаилов и куп заслужили артисти, но всички обърнаха внимание само на политическата част на видеото”, коментира тя.

Водещият обаче Марк контрира: „Съгласи се, че всичко това е напълно естествено, защото слуховете за теб и президента тъкмо утихнаха и ти сега слагаш кадри с него в новия си клип. Това да не е PR ход от твоя страна?”.

"Не, не е PR ход. Факт е обаче, че никой не обърна внимание на световните шампиони. Всички медии говорят за това, че моят предполагаем любовник е във видеоклипа. Жалко наистина!”, отрече Попова. По-късно Мариана призна, че нарочно е сложила Първанов в клипа си, за да му обърнат повече внимание и точно така се е получило.

На въпрос на водещия Марк защо е наредила Георги Първанов сред останалите велики българи във видеото, певицата каза, че не твърди, че президентът е велик. „Хайде да си кажем честно, че Георги Първанов е единственият демократично избран президент в България, който изкарва два мандата подред. Второ, той ни представя пред света, никога не ни е излагал, винаги се е справял добре, защото е един умен и ерудиран политик. Той е институция. Защо трябва да има някаква по-сериозна и по-основателна причина?”

Мариана Попова потвърди, че би се включила отново в подкрепа на проект на настоящия президент, независимо че той самият няма право да се кандидатира за трети мандат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6531 |02.10.2010 Агентът на Бекъм: Дейвид няма да се развежда . 0| 5588 |09.02.2010 Как ще се развеждаме, като нямаме брак? . 0| 6430 |02.02.2010 Карла Бруни обидена на Сан Ремо, няма да участва . 0| 6207 |30.01.2010 Откриха трупа на лото милионер, парите ги няма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads