Реклама / Ads
3| 7604 |13.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Попове - тото-маниаци, врачки забогатяха от гадаене на числа

.
Треска е обвзела млади и стари, които часове преди затварянето на тото-пунктовете се извиха днес в огромни опашки в опит да спечелят рекордния от близо 6 млн. лева джакпот.
 

Репортер на Frognews.bg засече около бутките да се навъртат все повече свещеници. На въпрос, това не е ли светотатство, те заявиха, че играят с тройния фиш, не за да облагодетелстват себе си, а от името на своята енория. Ако ударят шестица от тотото, поповете се кълнат в името на Светия дух, че ще дарят огромната сума за построяването и поддръжката на църкви, манастири, за създаването на кухни за бедните и домове за сираците.

Както и при 3-милионния джакпот, така и днес министрите не се отказват от големите пари. Те на свой ред обещават с тях да помогнат за запълването на пробойните в своя ресор. Те дори се надяват днешният рожден ден на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да донесе късмет на поне един от тях. Част от желаещите да грабнат 6-те милиона тръгнаха по врачки и гадатели, които чрез всевъзможни ритуали помагат на многобройните си клиенти да станат милионери.

В тото-треската се включиха и стотици сърби, които от вчера могат да преминават границата на страната ни само с лични карти. Граждани на Гърция, Сърбия и Македония също прескочиха до най-близките пунктове на родна земя, за да опитат късмета си. Служители на тотализатора разказаха, че все повече хора отиват, за да пуснат любимите си числа с талисмани, които им носят късмет. "Някои водят кучета, котки, костенурки, попълват фишовете с химикала, с който са писали на държавния си изпит.", разказват от тото-пунктовете. Имало и такива, които преди да пуснат фиша, минавали през близката църква, за да запалят свещ за успех.

Всички желаещи да опитат късмета си в Тото 2 и да пробват да нацелят 6-те числа от играта 6/49, които ще им донесат близо 6 млн. лв., могат да го сторят до 14:00 часа. Работното време на пунктовете в по-малките градове е до 13:00 ч днес. Числата ще бъдат изтеглени в 20:40 часа пряко по БНТ1.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8736 |11.06.2010 Елизабет II чества ЧРД с 52 дни закъснение . 3| 5852 |11.06.2010 Дарина праща дар за ЧРД на Бойко . 21| 13509 |10.06.2010 Семейство Адамс победи треньора на Трактора в "Биг брадър фемили" . 2| 8032 |10.06.2010 Красавецът Роналдо забил БГ-стриптизьорка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads