Реклама / Ads
1| 6044 |29.12.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Празничният секс - палав и неизбежен

.
Колкото и да го отричате, празничните дни пробуждат „палавото“ ви Аз. Желанието за секс идва от факта, че съзнанието ви не е затормозено с работа, задължения задачи и имате куп време, което да оползотворите като помислите малко за себе си и се поглезите с хубав и интересен секс.
 
Дори и Коледните и Новогодишните празници да не ви носят наслада, повярвайте празничният секс ще промени това.

Празничният секс е нещо неизбежно. Почти 100% от мъжете се надяват, че ще правят страхотен, запомнящ се секс по време на почивката. Ако сте решили да прекарате празниците на екскурзия, желанието и очакването, че ще има секс е още по-голямо. Замислете се не ви ли се е случвало още от първия ден на почивката вашата половинка да ви погледне с онзи поглед който казва „искам те точно сега“? Как бихте могли да му откажете? Нищо чудно в следващите няколко празнични дни да се отдадете на истински секс маратон. Не случайно повечето хора се нуждаят от почивка след почивните дни. Но пък определено си заслужава!

Още един начин по-който да направите почивните дни още по-вълнуващи е някой секси и екстравагантен подарък, който да поднесете на вашата половинка. В сайта sexshop.bg има специална категория Коледа, в която ще откриете най-добрите сексуални, коледни подаръци за вас и вашата половинка. Един комплект  „Be Horny“ например със сигурност ще ви накара да запомните тазгодишната коледна почивка.

Ако за предстоящите празници мислите да пътувате с кола, защо не позакъснеете малко с гостуването при роднините? Възползвайте се от възможността да си доставите значително удоволствие и наслада, подправено с чувство на коледно щастие и настроение, точно преди коледната нощ. Внимавайте обаче, да не ви хванат, защото колкото и вълнуващ да е сексът на обществено място, той си остава незаконен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3027 |10.04.2024 15-годишната Серафина на Бен Афлек и Дженифър Гарнър вече е Фин . 0| 3166 |21.03.2024 Снимки на боксиращия се Макрон повдигат вежди, след като се обяви срещу Путин . 0| 2937 |12.03.2024 Петиция в Прага призова за именуване на улици на герои на Толкин . 0| 3449 |26.02.2024 Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads