Реклама / Ads
0| 8827 |11.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Пребитата Деси Зидарова вече си е вкъщи

.
Деси Зидарова
Пребитата Деси Зидарова е видяна да пазарува в столичен МОЛ преди няколко дни. Това ни съобщиха наши читатели. Свързахме се с нея, за да научим подробности за здравословното й състояние.
 
"Изписана съм от болница, възстановявам се добре, но все още състоянието ми не позволява да снимам реклами, не съм ходила в никакви молове", каза за frognews.bg Зидарова. "Единственият човек, с който съм се виждала е брат ми", обясни блондинката.

Запитана как върви разследването и дали са я информирали, че има нова информация по отношение на инцидента, Деси Зидарова каза, че никой не я е търсил по този случай след побоя. Докато беше в "Пирогов" красавицата заяви, че ще разговаря единствено с премиера Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов, на които ще каже съмненията си относно покушението срещу нея. Не е ясно дали такава среща се е състояла.

Frognews.bg припомня, че Деси Зидарова бе пребита с бухалки от маскирани на 28 ноември около 21.15 часа пред фризьорския й салон в кв. “Лозенец“. Тя бе настанена във Втора травматология на „Пирогов“ със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб.

Деси Зидарова е бивша съпруга на собственика на столичния клуб  “Ескейп“ Веселин Янев. От него има две деца – Виктор, на 4 години и Ванеса, на 2 години. Янев вече бе при нея в болницата. Питал я дали е имала проблеми с някой, но тя била много объркана все още и не отговорила ясно. Искала да знае как са децата.

По време на нападението биячите заявили на жертвата, че само малко ще я понабият, но няма да я убиват. Ударили два-три пъти и стилиста, който придружавал красавицата.

Говори се, че пребитата актриса и модел е напуснала съпруга си Веселин Янев именно заради 21-годишния милионер Стайко Стайков. Самият Стайков-младши пък имал сериозни разправии с фамилията заради Зидарова. Баща му Миню и майка му Рени били категорично против връзката с манекенката. Заплашен, че ще бъде изолиран от семейния бизнес и ще му секне паричния поток Стайко Стайков прекратил отношенията си с Деси.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8442 |09.01.2010 Деси Добрева става водещ на ”Полет над нощта” . 0| 13674 |18.12.2009 Деси Тенекеджиева – звездичката на Best Model of the World 2009 . 17| 27522 |21.07.2008 ДесиСлава забегна; фолкманиаците жалят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads