Реклама / Ads
17| 20701 |01.07.2008 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Протяжна сватба събра елита в резиденция "Бояна"

.
Бившата вицепремиерка Лидия Шулева в кабинета на Симеон Сакскобургготски омъжи щерка си Славина в резиденцията на властта. Множество дълги ритуали съпътствали тържеството в чест на младите.
 

 

"Славата" в живота на една от най-елегантните дами в българската политика Лидия Шулева, дъщеря й Славина, се омъжи на пищна церемония миналата събота. Гостите били поканени в резиденция "Бояна" на тежка сватба. Ритуалът започнал в 17 часа вечерта, а мнозина от присъстващите останали ошашавени от привързаността на младоженците към българските традиции. Някои видели в това "дългата ръка" на тъщата Лидия Шулева, която е от велинградски род и тачи нашенските ритуали. А те следвали един след друг, кой от кой по-дълги и детайлни. Не били лискания на писани менчета с вода, не били разчупвания на погачи и наричания. Гости разказаха, че в резиденция "Бояна" никога не е имало по-дълги и протяжни ритуали, при това не само от Велинградско, но от всички български етнографски райони. Явно бившата вицепремиерка е решила да спази стриктно всяка българска традиция, та да върви по вода семейният живот на младите.

shuleva.jpg
 снимка Вяра Йовева

Frognews.bg напомня, че дъщерята Славина беше четвърти курс финанси в Сорбоната в Париж, когато майката стана вицепремиер в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Там тя се дипломира втори път: след като имаше една магистърска диплома по финанси, получи и Ем Би Ей, магистър по бизнесадминистрация, но след това се завърна в България. След като станало ясно, че майка й ще поеме високия пост, Славина посъветвала Лидия да обнови гардероба си. Лидия Шулева призна тогава, че най-много обича да пазарува тоалети в Париж. Най-вероятно и одеждите за сватбата в събота да са били от по-засукани бутици в странство, независимо от пристрастието на екс вицепремиерката към "всичко българско и родно". Впрочем на младоженците честито! Наскоро пресата писа, че те авангардно преди сватбата са ощастливили родата с внуче; дано наследниците се множат за радост на баба си, която с удоволствие членувала в КГБ (клуб на гордите баби).

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13119 |30.06.2008 Президентски син почнал работа във фирма, близка до Манол Велев? . 6| 9748 |01.06.2008 Президентът играе белот с Масларова, Зорка плува с медиен шеф . 13| 7865 |29.05.2008 Азис цака повече от 1 милион лева за Майбах . 4| 6571 |19.05.2008 Мургина на сватба със син буркан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads