Реклама / Ads
3| 13698 |23.04.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Размерът има значение!

.
И формата има Източник: shopping.bg
Отразява ли се размерът и видът на мъжкия член върху характера му? Много ясно, че да. Но как точно?
 
Доколко са основателни легендите, че мъжете с малка пишка си купуват най-големите автомобили и плазмени телевизори? Какъв е мъжът със среден размер?

Колкото по-голям, толкова по-добре!

При пълна пенетрация пенисът (ако е дълъг) стига до шийката на матката. Като се има предвид, че при еякулация “материалът” може да мине до 60 см (до 1 м според наши читатели :) може да се предположи, че спермата се отделя в най-дълбоката част на вагината. Според еволюционната психоложка Ребека Бърч, “дългият член обуславя по-успешни опити за зачеване, тъй като може да се отдели сперма в по-недостъпна част на вагината.” Следователно дългият полов член има еволюционно обосновани предимства. Обаче културната еволюция наистина е взела връх над биологичната. Проучвания на мъже с по-дълъг от обичайните 18 до 20 см. пенис (с които си струва човек да се гордее) показва едно и също нещо. Тези мъже се изолират в собствения си свят и прекарват дните си лежейки на дивана и гледайки телевизия. Приспособяват начина си на живот към самота. В краен вариант е Йохан Фалкон, бял американец и горд притежател на най-големия член в света. Той е дълъг 34,29 см. и е влязъл в рекордите на Гинес. От там насетне обаче е голям проблем. Човекът посмъртно не може да си намери жена и живее в дискомфорт.

Средна работа

Какво може да се каже за мъжете със среден размер (13-14 см)? Понякога представянето му между чаршафите е точно толкова, "нищо особено". Но в тази категория мъже има изключения. Понякога те се амбицират да компенсират средния си (към малък) размер с овладяване на разнообразни майсторлъци в леглото.

Странни форми

Собствениците на пенис със собствен характер най-често са чудаци и големи странници в живота. Но винаги привличат женското внимание. Те са неуловими. Понякога тялото им е покрито с татуировки, понякога ... не чак толкова, но при всяко положение са в категорията "лоши момчета" - онези, заради които жените си губят разсъдъка тотално. Той работи нещо странно и нетипично, има нетрадиционно хоби и забива жените само с поглед или една единствена дума - предизвикателна, не романтична. Неговата "змия" е също толкова странна. Понякога се извива надясно, понякога наляво. Може да спадне точно когато имате абсолютно всички основания да очаквате, че ще бъде безмилостно надървен. Или се държи сякаш ума му е съвсем другаде, а в следващия момент замята полата на жената и я оставя без дъх. Ако сте склонна на приключение с такъв тип мъж, то ще бъде вълнуващо.

Криви тояжки

Анкета за кривите пениси показва, че 27% от жените са се сблъсквали с такива “оръдия” и признават, че тази форма на пениса не влияе върху секса, а 13% от дамите мислят, че “уникалната” форма на пениса доставя повече удоволствие.
Сред попитаните мъже, 34% се оказват владетели на такива “криви” пениси. 50% са чували, че има такива екземпляри, а 6% понятие си нямат какво е това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6778 |23.04.2010 Създателите на "South Park" заплашени с убийство за гавра с Мохамед . 0| 8929 |23.04.2010 Кула за скокове с бънджи влезе в рекордите на Гинес . 8| 9619 |22.04.2010 Пенсионерите напуснаха Биг Брадър Фемили . 2| 18635 |22.04.2010 Арт-порно става най-новият хит в You Tube

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads