Реклама / Ads
0| 4615 |26.10.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

REFAN съветва: Използвай природни средства за възстановяване и подмладяване на кожата

.
В забързаното ежедневие не забелязваме как се появяват първите бръчици, отпуснатата кожа и загубата на хомогенен тен. За да върнем часовника и да забавим стареенето, използваме различни средства. Едни от най-ефикасните се оказват тези, взаимствани от природата. Именно тях използват козметолозите на REFAN при разработката на своите иновативни продукти за възстановяване насвежия и здрав вид на лицето.
 

Екстрактът от охлюви, вложен в състава на  серията SNAIL PERFECTION на REFAN, съдържа важни за кожата компоненти, като алантоин, колаген и еластин, гликолова и хиалуронова киселина, витамин Е и протеини.Благодарение на тях екстрактът от охлюви стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.

Дневният крем за лице SNAIL PERFECTION защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите и е много подходящ след продължително излагане на слънце. Всички участници в проведен потребителски тест с него считат, че той e изключително ефективен като грижа против стареене.

 

Друго мощно регенериращо природно средство, препоръчано и използвано от козметолозите на REFAN,е екстрактът от азиатското растение Годжи бери.Той е ценна съставка в защитния дневен крем за лице HIMALAYAN GOJI BERRY, част от козметичната серия на REFAN. Екстрактът от хималайскатабилка регенерира кожата, подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки. Масло от ший, богато на незаменимите за кожата витамини A, E и мастни киселини, омекотява и хидратира. В резултат на използването му кожата става гладка и еластична.

 

Екстракт от върбинка и етерично масло от портокал са също природни продукти, използвани от козметолозите на REFAN в разработката на една от най-новите серии на марката –ANTISTRESS. Кремът за лице от тази козметична линия се грижи за кожата в две направления – като я възстановява и като намалява ежедневния стрес – един от главните виновници за преждевременното стареене. Комбинацията от екстракт от върбинка и масло от ший в крема регенерира кожата, а етеричното масло от портокал в състава му е афродизиак и има силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост. Възбуждащият му аромат спомага за повишаване на настроението, предпазва от депресии и отпуска съзнанието след ежедневния стрес. Регенериращите дневни кремове на REFAN се нанасят сутрин върху  чиста и суха кожа, като леката им консистенция попива добре, без да оставя мазни следи. За техните качества убедително говорят последните постижения на козметичния бранд  - Златен сертификат в класацията „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове, както и първо място в две категории: „Козметика“ и „Българска марка“.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5633 |13.10.2017 След Мис Свят, Мис Вселена и Мис Варна, REFAN подкрепи и Мис Пловдив, и Мис Армения . 0| 5290 |20.09.2017 REFAN излъчи новата Miss Model of The World 2017 . 1| 5203 |08.09.2017 REFAN подкрепи „Мис Варна”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads