Реклама / Ads
3| 18200 |16.08.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Рени научила за развода си в Италия

.
Източник: Булфото
Новината, че се развежда със съпруга си Борис, застига попфолк певицата Рени в Италия. Според клюката изпълнителката на „Бях на ръба”, която от две години живее в Израел, е зарязана от бащата на двамата й синове заради извънбрачна връзка с далеч по-млада от него жена. Заговори се даже, че Борис е подал молба за развод, а съпругата му избягала в Италия, за да лекува разбитото си сърце.
 

 

„Докато бях в Италия, разбрах от своите близки за тази новина. Така, като ме гледате, смятате ли че Борис би ме заменил с някоя друга? В Италия бях с моята близка приятелка Арабела и с наши приятелки от САЩ. Направихме си екскурзия по женски и не се притеснявайте - сърцето ми е добре и не го лекувам”, обясни за „Монитор” певицата.

 

Това не е първият път, в който я забъркват в интрига. „Спомням си, че преди време бяха пуснали новина за мен и за Орлин Горанов, което е абсурдно. И не само - през годините вървяха много такива клюки”, не крие Рени. Най-коментирано е началото на връзката й с бъдещия й съпруг. Според мълвата, когато се запознават на снимките на неин клип, той има приятелка, бременна в четвъртия месец. За да го откъсне от нея, певицата прилага целия арсенал от женски номера и успява. Двамата заживяват заедно, тя му ражда син и го нарича на негово име. Няколко години по-късно звездата на чалгата отново се връща към бебешката люлка и памперсите – този път заради малкия Аспарух.

 

„Не е вярно, не съм "отмъкнала" на никоя жена съпруга, а когато започнах връзката си с Борис, нещата при тях бяха приключили още преди да започнат. Той живееше отделно, дори имаше квартира. Той е  изключително отговорен мъж, дори и днес издържа своята бивша съпруга  и полага грижи за детето си, които живеят във Франция. Моите синове обожават сина на Борис от първия му брак и много често дори ходим заедно с него на почивки. В това отношение съм из-ключително толерантна и имам голямо доверие на мъжа ми”, категорична е изпълнителката.

 

Двамата с Борис имат над 10-годишен романс. 20 дни преди да хванат самолета за Израел, се разписват в гражданското. Врекли се във вечна вярност по дънки в обредния дом: „Родителите ни не знаеха. Бракувахме се на бърза ръка. Така по-лесно щях да получа документи в Израел. Минах и шофьорските курсове за смяна на книжката”. Съпругът й има статут на израелски гражданин, а вече и самата Рени е с такава лична карта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 11196 |16.03.2014 Рени обвини Пайнера в сводничество . 0| 9358 |11.03.2014 Моника Белучи и Венсан Касел - приятели след развода . 7| 7855 |08.09.2013 Ни Ло ще иска по 50 бона месечно на Божинов след развода . 1| 6962 |03.04.2011 В САЩ луднаха по ядрени бункери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads