Реклама / Ads
5| 6459 |15.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Родните звезди отсвириха Коледните пости

.
От днес започват Коледните пости, но сред стриктно спазващите ги и тази година няма да има много представители на родния шоу бизнес. Оказа се, че сред основните причини за това са липсата на воля и сили да ограничат хранителния си режим за 40 дни и в него да няма никакви животински продукти. Темата за сексуалното въздържание пък никой не пожела да коментира.
 

Човекът-глас Краси Аврамов например би искал да пости, но призна, че не му достига дисциплина. “Някой трябва да ми ги готви – ако трябва да го правя сам ще полудея. В САЩ има такива ресторанти и е по-лесно. Аз просто не съм толкова силен, за да го направя, но пък съм вярващ и се моля- пречиствам се по друг начин- всеки има някакво лично отношение по темата”.

Актьорът Иван Ласкин пък призна, че залита по будизма и затова постите не го интересуват. “Не се съобразявам с тези неща- човек трябва да пости в душата и мислите си, а не с устата си”, категорично е “лошото момче” на българския театър.

“Само веднъж постих, защото се бях разболял от шарка – така съвпаднаха нещата. Лаком съм, чревоугодник съм и ако има някой да ме накара да го направя ще бъде страхотно, но не виждам как ще стане”, засмя се певецът и тв водещ Орлин Павлов.

Свой начин да “пости” е открил Светльо от “Хиподил”. “Аз на практика през цялата година постя- кръщавам месото по друг начин и го ям. Гледам животът да ми е удобен”, чистосърдечно си призна той.

Макар и трудно открихме и такива със сериозно отношение към християнската традиция, сред тях са Ирина Флорин и Дим Дуков. Бившият коафьор пости откакто се помни и намира това за съвсем естествено. Певицата пък е спряла да го прави по здравословни причини, но спазва тридневния строг пост преди Великден и Коледа.”Аз просто не си замърсявам душата и затова нямам нужда от пречистване”, мъдро заключи изпълнителката на “Цвят лилав”.

Сашка Васева пък обясни, че пости през цялата година, защото не обича по принцип да яде месо и следващите 40 дни няма да са по-различни за нея. Но до строг режим няма да стигне, заяви дупнишката Мадона.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 13379 |23.08.2010 Оргазмът при жените - постижим само с мисъл . 3| 13612 |09.07.2010 Падащи звезди: Парад на недостатъците . 0| 5978 |15.03.2010 Звезди "омагьосаха" Венеция . 2| 5537 |22.01.2010 Музикални звезди спасяват Хаити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads