Реклама / Ads
7| 8780 |08.07.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сайт търгува със смъртта на Никол Станкулова

.
Никол Станкулова
Водещата на прогнозата за времето на НТВ Никол Станкулова е жива и здрава, въпреки че в интернет бе е разпространена информация, че тя е загинала. „Започнаха да ми звънят близки и далечни познати и разговорът започваше отдалеч – как съм, какво става, какво правя. Подготвяха ме за написаното. На четвъртия човек вече помолих да ми изпратят публикацията, която са прочели”, разказа Никол и допълни:
 
„За мой късмет, имах шанса да се обадя на близките ми преди това да стигне до тях. Но си давам сметка, че някой го беше казал или показал на баба ми, не съм убедена, че в момента нея щеше да я има. Майка ми и баща ми се ядосаха много.”
 
Водещата на прогнозата за времето но Нова ТВ бе категорична, че ще подаде жалба в полицията, защото „цялото това нещо трябва да има граници”. „В последните дни прочетох такива глупости за мен, в които няма и процент истина. Опитах се да гледам с насмешка на цялото това нещо, но тук се стигна до нещо, което, ако стигне до май близък, то той може да получи удар и да го няма повече”, обясни Никол. 
 
Оказа се, че въпросният интернет сайт, разпространил „новината” за водещата, съобщава и за други измислени трагедии, най-вероятно, за да се генерира повече посещения, а оттам и по-голяма печалба. 
 
„Всички, които се занимават с такъв тип писания, са болни мозъци, които са за 4-ти км”, категоричен бе председателят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, който също е една от честите „жертви” в различни публикации в интернет и жълтия печат.
 
Христо Мутафчиев разказа, че наскоро в един вестник пишело, че получил нов удар и едва му били спасили живота пред НДК. При друг случай пък приятелка му се обадила да го пита как е, защото в печатно издание пишело, че се търкалял пиян в градинка и никой не искал да му помогне, на което Никол допълни – „ти имаш поне бонус, че си жив”. 
 
Христо Мутафчиев бе категоричен, че при едно стабилно правителство ще се опита да инициира поправка в Закона за медиите, така че да не може да се случват такива неща. Той допълни, че възнамерява и да инициира кампания – „ден на добрата новина”, в която всички емисии на електронните медии да започват с добра новина.
 
Гостите бяха категорични, че има пропуски в закона и няма наказания, което позволява да се стига до подобни крайности. „Не вярвайте на всичко, което четете”, апелира накрая водещият Виктор Николаев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 11035 |23.12.2013 След "Музей на еротиката" отвори и "Музей на смъртта" . 56| 12035 |30.09.2013 Сайт: Сидеров вдига скандал в брюкселски ресторант, заплашват го с полиция . 2| 9578 |10.12.2012 Трагедия! Дими напуснал Биг Брадър заради смъртта на дъщеря си! . 0| 19236 |13.01.2012 Шиниъд О‘Конър на крачка от смъртта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads