Реклама / Ads
17| 23439 |23.03.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сашка Васева готова да лъсне гола за пари

.
Сашка Васева Източник: Личен архив
„Готова съм да се снимам гола, само и само да издържам двете си деца”, каза култовата поп фолк певицата Сашка Васева пред Frognews.bg.
 

Дупнишката Мадона сподели, че до дни ще внесе в съда иск за развод с досегашния си съпруг Христо Бакърджиев. Пред Frognews.bg тя не пожела да коментира мотивите за раздялата с бизнесмена, който преди няколко години, по думите на Сашка Васева, й е посягал да я бие. Въпреки това, дори след ограничителната забрана, наложена от съда на Бакърджиев, двамата се сдобриха и дори Сашка роди второто си дете. Поп фолк фурията е категорична, че би се съблякла гола, само и само, за да осигури нормален живот за децата си, които след развода най-вероятно ще останат при Васева. Докато разговаряхме с певицата, изненадващо й звъни джиесема. Оказа се, че от електроразпределителната компания търсят изпълнителката на „Левовете в марки”, за да й напомнят за неплатени сметки за ток. „Правя някакви разсрочени плащания, защото всичко е ужас, преминаха на едномесечните отчитания и надуха някакви жестоки сметки. Всички се оплакват от това нещо. В България достигаш до ръба на отчаянието и на оцеляването.”

Сашка Васева разкри пред Frognews.bg, че в момента записва новата си песен „I am crazy”, която е едновременно на английски и на цигански. До промяната на визията си е стигнала, след като е видяла, че аудиторията от тийнейджъри в дискотеките вече се е ориентирала изцяло към чуждоезични песни. Васева обаче е категорична, че в клубовете определено има отлив, тъй като хората нямат пари. По думите й, това ще е дуетно парче с метросексуално момче от смесен брак между българка и швед. Сашка Васева предполага, че това ще задмине хита й „Георги”. Във вторник ще е готов окончателният вариант и ще може да се чуе от феновете на звездата, а до месец ще е завърти и клипът към парчето.

Наближаващите великденски празници поп фолк звездата ще посрещне на работа в някоя дискотека, но ще запали свещичка в личния си параклис и ще се помили за Българи и за нейното лично щастие.

Дупнишката Мадона не пропуска във всеки един момент да намеси и темата за Бойко Борисов. Тя е категорична, че той има ореол за всички жени, защото политическата власт е силен афродизиак в съчетание с чара на хубав мъж. Подобен политик с неустоим сексапил за мъжете е била и Надежда Михайлова.



Въздействието им е двойно по-голямо и заради природната красота. „Не мога да преценя от обществена гледна точка, кои действия са правилни в политиката и кои не, защото не е в моята сфера, но трябва да изчакаме известен период от време и да дадем шанс на хората, дори и при екстремните мерки, които са предприели. Не знам дали трябва да дам положителна или отрицателна оценка, защото от позицията на времето не знам как ще се справят с кризата.”, казва още Сашка Васева.

Относно министър Дянков, тя споделя, че обича личностите, които говорят без лицемерие, той й е безкрайно симпатичен, защото има чувство за хумор, но това не означава, че не симпатизира и на президента – той е в другата крайност: сериозен и уравновесен. „Няма как едни мъже да са на власт и да не предизвикват едно възхищение у жените.”, коментира Васева. Според нея обаче в момента народът има глас, което означава че има демокрация.

Васева е била обект на проверки от страна на НАП, след септември месец кариерата й се е възродила и смята, че основната функция й като звезда на родния небосклон е да е коректна към данъчните служби.
Изгладила е пререканията с Бареков и Митко Пайнера. „Не мечтая да се конкурирам с водещи като Ани Салич, тя е лицето на цялата новинарска индустрия в България и е нелепо да се измислят от мое име такива неща. Аз всеки ден опровергавам жълтата преса, но тя продължава да пише за мен, ако Бареков иска да има този имидж, какво му пука, че ще го отрека”, възмущава се поп фолк певицата.

Дупнишката Мадона споделя, че в България отдавна не се играе по правилата на морала, а всичко е игра на пари, което се наблюдава и в световен мащаб. За своите съседи в Ресилово братя Галеви Сашка Васева споделя, че се уважават и че са готини хора. За ареста им тя обвини бившия кмет на Дупница Първан Дангов, но смята, че в крайна сметка истината ще излезе наяве и съдът ще оправдае двамата.

Чуйте част от новата песен на Сашка Васева "I am crazy"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 9540 |19.03.2010 Сашка Васева: Бареков не знае да прави новини . 4| 6790 |18.03.2010 Сашка Васева имала мераци да е новинарка . 2| 6840 |11.02.2010 Сашка Васева покани Бойко Борисов на концерт . 6| 10254 |04.02.2010 Сашка Васева удря "Пайнер" чрез Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads