Реклама / Ads
2| 5783 |12.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сашка възпя Нешка в рими

.
Сашка Васева
Очакваната екранна схватка между фолк дивата Сашка Васева и известната ни треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева наистина се случи във второто издание на телевизионното шоу “VIP Dance”.
 
Още по време на първото издание, в понеделник разярената дупнишка фолк звезда се закани да осъди Нешка Робева за нанесена морална обида и затова, че ”била субективна в оценките си и обиждала наред всички звезди, избрани да правят шоуто”.

И българските зрители застанаха пред телевизорите миналата вечер, в очакване на обещания екшън по авторски сценарий на Сашка Васева. И зачакаха кулминацията на “бляскавото шоу”. Уви, сцената, която се разигра на живо, в самия финал на риалити шоуто не бе ни най-малко бляскава и остави голяма част от участниците и голяма част от зрителите в недоумение и размисъл върху въпроса относно психическото здраве на някои от българските фолк звезди.

Пародийното изпълнение на танца в стил Бродуей от двойката Сашка – Мон Дьо бе само началото на голямото разочарование. Дори Мон Дьо изпадна в лек шок и притеснение и накара зрителите да се чудят дали го стяга прекалено генералския мундир или неадекватното поведение на партньорката му? А Сашка, абсолютно убедена в правотата си на засегната от журито сподели, че чакала с нетърпение тази вечер на реванша и изобщо не е изненадана от нагласените оценки на журито.

Въпреки дебилното поведение на Васева, Нешка Робева прояви разбиране към нрава на фолк певицата и след като отсече, че “сама си е адвокат, прокурор и съдия”, предложи на Сашка Васева да се включи в предстоящия спектакъл на шоуто “Два свята” в Античния театър, в Пловдив.

Минути след това, Васева зачете в ефир чисто новия си хит, наречен “Корифей” и вдъхновен от самата Нешка Робева. След като изчете текста на песента Сашка Васева прилежно прибра листа с написаното дълбоко в сутиена си и остави участници,и водещи, и жури, и зрители втрещени над фразите: “Нешка стана ми колежка”, “тя е корифей в категория злодей” и “само със Сергей, тя ще има своя апогей”. След тези откровени дупнишки “бисери” на фолк дивата, всякакви коментари като че ли са излишни. Или поне до следващото издание на VIP Dance, до следващата седмица.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8001 |09.09.2009 Мадона на съд заради съсипания терен на Васил Левски . 6| 8541 |09.09.2009 Попфолкът и гимнастиката в кървава схватка . 1| 9774 |08.09.2009 Златка Р. се превъплати в Мерилин Монро . 3| 10827 |07.09.2009 Жени Калканджиева роди Георги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads