Реклама / Ads
1| 6764 |05.12.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Секс скандалите в спорта

.
Най-добрият голфър в света - Тайгър Уудс, даде сериозен повод на жълтата преса да се разрови с личния му живот, след скорошните разкрития, че американецът е кръшкал на жена си в продължение на години.
 
Уудс, който държи рекорда за най-богат спортист в света, и e първият, спечелил 1 милиард долара, вече оглавява и друга класация - тази за най-големи секс скандали в света на спорта. Според Си Би Ес (cbsnews.com) Уудс може да олекне с 300 милиона долара, ако съпругата му Елин Нордегрен реши да се разведе с него.

Покрай спекулациите, че жена има вина за станалото, се оказа, че Уудс поддържал 31-месечна тайна връзка със сервитьорка от Лос Анджелис. Появиха се и слухове, че освен с нея голфърът кръшкал и с други дами.

Богатият американец обаче далеч не е единственият спортист в класацията за най-големи секс скандали.

Рик Питино, баскетболният треньор на Луизвил, също бе забъркан в сериозен секс скандал и заема второ място в класацията на Си Би Ес. Според слуховете, които промениха личния живот на Питино, специалистът, водил в своята НБА кариера още Ню Йорк Никс и Бостън Селтикс, е правил секс с непозната на масата на ресторант в Луизвил преди шест години.

Третата позиция се държи от бившата звезда от НФЛ (NFL) и екскуотърбек на Тенеси Тайтънс Стив Макнеър, който изведе тима си до участие на "Супер Боул" през 2000 г. На 4 юли 2009 година американецът бе намерен застрелян в главата, а 20-годишната Сахил Саземи, която е описвана като приятелка на Макнеър, също бе намерена мъртва с огнестрелна рана на главата.

36-годишният Макнеър е открит на дивата в дневната стая на дома му в центъра на Нешвил, а тялото на Каземи е било в близост на пода. Заключенията на полицията са, че Макнеър, който бе баща на четири деца, се е самоубил, след като е застрелял любовницата си.

Баскетболистът Кобе Брайънт държи четвъртата позиция в "престижната" класация. Кобе среща съпругата си Ванеса Лейн, когато тя е само на 16. Запознават се на снимачната площадка на видеоклип. Момичето е една от танцьорките. Шест месеца по-късно Кобе и Ванеса вече са сгодени. Сватбата им е на 18 април 2001 в Калифорния, а през лятото на същата година по брака на Кобе е нанесен сериозен удар - 19-годишната служителка на хотел в Колорадо Катлин Фейбър го обвинява в изнасилване. Брайънт признава, че е правил секс с нея, но по взаимно желание. Всичко завършва с извънсъдебно споразумение.

Петото място е за друг баскетболист - Майкъл Джордан, който бе изцеден да даде $150 млн. на бившата си жена Хуанита. На толкова се изчислява състоянието, което Хуанита прибра в банковите си сметки. Явно обаче Майк е ядосал сериозно с нещо 48-годишната латиноамериканка, защото тя се заканила, че ще го докара до просешка тояга. Хуанита, която е с четири години по-възрастна от най-добрия баскетболист в света за всички времена, получава и огромното семейно имение в Чикаго, както и попечителството над трите деца - синовете Джефри и Маркъс и дъщерята Ясмин. Но докато всички определят легендарния гард с №23 на Чикаго Булс като луд купонджия и женкар, оказва се, че госпожа Джордан също не е стояла кротко в панталоните си. Тя му кръшкала с банкер, 20 години по-млад от нея.

От по-нашумелите скандали около спортистите на осма позиция е поставен бейзболистът Алекс Родригес, след тръгналите слухове, че слъгъра на Ню Йорк Янкис има връзка с попиконата Мадона. Таблоидите хванаха двойката да се разхожда в Сентрал Парк, а малко по-късно последваха разводи както за бейзболиста, така и за Мадона. Към днешна дата Родригес вече излиза с актрисата Кейт Хъдсън.

На по-задни позиции в класацията остава футболистът Дейвид Бекъм, който бе забъркан в секс скандал с Ребека Лус. Бившият капитан на английския национален отбор и съпругата му Виктория почти бяха стигнали до развод, заради увлечението на Дейвид по Ребека през 2004 година. Тогава тя бе лична асистентка на футболиста по време на престоя му в Реал (Мадрид). Сара Марбек, модел, който също твърдеше, че е имала афера с известния футнолист, бе определена като "една от най-известните проститутки", но съпругата на Дейвид- Виктория продължава да твърди, че никога не се е съмнявала във предаността на Дейвид и не вярва на появяващите се клюки.

В класацията на Си Би Ес не е споменато известното семейство Коул, което подложи на изпитание брака си след изневяра на футболиста Ашли Коул. Отчаяната съпруга Шерил, в пристъп на гняв, последва ''примера'' на съпруга си и му отмъсти с непознат мъж на хотелското си легло. На шокоращия запис, който замая футболиста, красивата певица от Гърлс Алауд обсипва с прегръдки и целувки американецът и му повтаря колко по-добре се чувства с него. В крайна сметка Ашли успя да склони съпругата си да му прости за изневярата и двамата дадоха втори шанс на брака си.

sportni.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12289 |21.11.2009 Короноваха Джони Деп като най-сексапилния жив мъж . 2| 7061 |11.11.2009 Джейн Фонда: Жената може да е секси и след 70 . 2| 5665 |30.09.2009 Хомосексуалистите ставали и за министри . 0| 6195 |27.09.2009 Роман Полански е арестуван заради секс с 13-годишна преди 31 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads