Реклама / Ads
42| 24603 |22.03.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сексът и градът по селски… От всяка перла Листопад не става

.
Царе сме на имитацията, чираци сме в секса, пъдари сме в дискотеките, махараджи сме в лъжите и прочие. Така че на България й липсва нов сериал, нов СЕИРал по-скоро, който да утоли жаждата от секс, каламбури и бабаитлък на населението.
 
Дори започвам да се замислям за типажи, които да паснат на българската почва за Сексът и градът. За БГ вариант на Сара Джесика Паркър - как би ни се сторила една Стефка Берова например, която е влизала в бутик малко преди развода си с Данчо Марчинков? Втора от БГ компанията на четирите приятелки може да бъде Мая Нешкова – кривото огледало на Миранда от същия сериал. Трудно ще е копието на Ким Катрал, чиято Саманта  яде мъжете като работничка кренвирш  в обедната почивка. Замислям се за една Венета Райкова, но във времето преди Патрик. Гола, нахална и млада, както казва поетът, Райкова щеше да разбие българския мераклийски зрител с коси от старо злато, което пък ми хрумва от песен на Мустафа Чаушев.

Ето, негово парче  например, може да е  саундтракът към този сериал. Тогава Борис Дали и Константин могат да гледат и въздишат по макар и косвената връзка с турските сериали и да чакат ред.  Царе сме на грешните избори, затова невинната Шарлот може да бъде заместена от напълно подходящата за нейната екранна свенливост Ани Салич. Хън-мън,  Салич ще изнесе невинността на ролята си, жалко че г-н Кадриев ще трябва да си пази кръста в някои сложни креватни упражнения, ако бъде включен в сценария. Трябва да се намери сценарист. Дали да не се направи копродукция между ЗЛО-вестността на  Митьо Пищова и проф. Вучков, като двамата смесят идеалите си за добро и зло, за секс, за времена и за нрави. Ще се намери спонсор за „фафли”, но пък тогава трябва да се търси роля на Галена, която все в някой епизод на българското Сексът и градът ще пасне.

Нека развием ролята на Стефка Берова, която сигурно ще се влюби в сценариста си и ако това е проф. Вучков, добре, но ако не - трябва да се преместят с другия в по-обширен апартамент впоследствие. Друг проблем с участието на Стефка би била онази прословута реклама на Кари Брадшоу, върху автобус. Дали във варианта с Берова това да не е върху някой тир, с мощна каросерия..? Иска ми се в проектосериала  да има роля и Албена Вулева  Тя може да замести заядливия азиатец от модната телевизионна рубрика, който уж гей, пък се оказа хетеро в един от епизодите. Вулева ще добави много обърквания, констатации и муцунки в нашенския Сексът и градът и това ще направи продукцията направо СЕРИал. Вулева ще подържа екранната кал до състояние, че дори г-жа Фандъкова няма да може да я почисти след време.

Такаааааааа, като казахме кал, това означава да подлеем повече вода от необходимото. Тогава се появява шанс да докараме танковете на интригантството и фалша, които се съдържат в CV-то на който се сетите Биг Брадър герой. Извън тези оценки, като много подходяща за ролята на Ванеса Уилямс виждам или Русата Златка, или Руслана Попова. В името на последната се съдържа ПОП така, че владичеството ни също ще бъде отразено в сериала. Непременно държа, макар и без роля, може би просто като полилей, като пътен знак или като пералня в нечий дом да присъства и Деян Донков. Моля! Има си нужда… И ако стигне бюджета, нека допълним скуката с Кърджиловата му.

Тогава работното заглавие на продукцията може да се казва ББ -  АЧТНБ, тоест - бива, бива, ама чак толкова не бива. Нямам предвид други образи с подобни инициали, които добре си вършат работата, където трябва. Не се сещам за други втръснали ми актьори  но нека имат готовност Блатечки, Христо Мутафчиев, Диана Любенова, защо не и Христо Сираков, който може да намери в публиката нова своя милионерша. Такаааааааа.

Представям си финалните надписи - Сексът и градът по селски - участваха Стефка Берова, Венета Райкова, Деян Донков… Ролите озвучиха - част от речите на Леонид Брежнев и Цола Драгойчева. Сценаристи - проф. Вучков и Митьо Пищова, саундтрак Мустафа Чаушев с песента „От всяка перла листопад не става”. Искам си в Лондоооооооон. Благодаря.

Евгени Минчев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10221 |08.10.2010 "Сексът и градът" с порноверсия . 1| 6658 |20.08.2010 Сексът по-стар от 500 млн. години . 16| 13425 |17.12.2009 Сексът на Дългия приличал на картина на Пикасо . 0| 15623 |30.06.2009 Сексът – тайната на вечната младост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads