Реклама / Ads
0| 6543 |03.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Шотландско семейство на съд заради BG апаши

.
Кошмарното село, където се разигра драмата Източник: Блиц
Шотландската двойка Алан и Силвия Кентуел, които едва не бяха убити след като решиха да изживеят златните си години в плевенско село, могат да бъдат осъдени на 5 години затвор за незаконно притежание на оръжие, пише в. Сън.
 
Семейство Кентуел купуват газови пистолети, за да се бранят от български апаши. След като се завръщат у дома се обаждат в полицията в Тейсайд, за да предадат оръжието. Полицаите съответно ги прибират за разпит, който продължава три часа. Минималната присъда е 5 години. Алан и Силвия са спали със заредените пистолети под възглавниците си по време на пътуването с кемпър обратно към Шотландия. Те напускат България след като са били пребити и ограбени в дома си в село до Плевен, където са живяли едва шест месеца. На 7 август четирима апаши преобръщат и ограбват къщата на шотландските пенсионери, като преди това насичат двете им кучета на парчета. 64-годишният мъж бил пребит с кирка, а жена му - 63-годишната Силвия - била притисната в леглото си с нож, като преди това гангстерите преобърнали къщата им и загигнали де що има ценност и бижута. Алан отива в болница, а Силвия наема стая в хотел. След това апашите се връщат отново в къщата и оставят кирката и големия нож на леглото им, за да ги сплашат. За щастие семейството не е било там по това време. В следствие на нападението двамата пенсионери изоставят всичко и пропътуват целия път обратно до дома си в Шотландия с кемпър, без дори да спират за почивка. Те се връщат само с дрехите на гърба си. Шотландците сигурно са ни набрали. Frognews.bg припомня, че през август шотландски туристи бяха “държани като заложници” на Черноморието. Уж им е било позволено да използват басейна на хотела до техния, но охраната ги хваща и ги обвинява в незаконно влизане. Мутрите отказват да ги пуснат ако не им дадат 100 лева, но в крайна сметка се задоволяват с 40.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8666 |03.09.2009 Мадона припаднала в София . 0| 6190 |01.09.2009 Жени - шпионки дебнат отвсякъде . 1| 6606 |31.08.2009 Щурците, Кен Хенсли и Сънрайз на една сцена в Бургас . 4| 9708 |27.08.2009 И наши секстуристи се щракнаха пред село Fucking

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads