Реклама / Ads
3| 10737 |23.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ще се омъжва или да Силвия Кацарова?

.
Мълвата, че 58-годишната поп икона Силвия Кацарова ще минава пак под венчило, разтърси с 8 по Рихтер арт средите и предизвика поредица от вторични слухове:
 
Как двамата с тонрежисьора и създател на LZ Милчо Кацаров са се развели тайно преди 3 години след 30-годишен брак, как Силвия имала от доста време връзка с българин - майстор на басейни в Австрия, как Милчо вече живеел с жена, която му готви и го обгрижва, как дъщеря им Теди махнала с ръка: „Родителите ми да се оправят!” , а приятелките на Силвия хлъцнали, че ще се омъжва повторно не младата щерка Теди, а самата Силвия!

Междувременно култовата певица престана да вдига телефона си. Едно обаче е сигурно – че през юли тя е в Турция. Според някои – на предсватбено пътешествие. На всички изпраща обратно есемеси, че се връща на 20-и. Според клюкарските сайтове пък сватбата се предвижда за месец по-късно – на 21 август. Тържеството щяло да се проведе в Априлци. Мениджър на Силвия обаче твърди, че ще е в Арбанаси. „Сватба ще има!” отсичат повечето попитани от считащите се за близки с „големия кораб на българската естрада”. Де факто обаче налице е единствено уклончивият отговор на Силвия, че ще внесе повече категоричност по въпроса след 20-и. Съмнителните усуквания и пълната липса в публичното пространство на името на младоженеца внасят смут в клюкарските издания и провокират множество версии:

ВЕРСИЯ ПЪРВА – СВАТБАТА Е ИЗМИСЛЕНА

От една страна, като пиарски ход, а от друга – за да пощади женското его на неостаряващата певица. След като Милчо Кацаров избърза да се похвали с изгора, с която обитава семейния им дом, Силвия не може да допусне да изглежда в очите на околните „изоставена”. Освен в кариерата си, певицата е и красива жена, добре поддържана и все по-разхубавяваща се в последно време, събираща от години мъжките погледи и внимание, докато бат’ Милчо не блести с красота и колкото и добър инженер да е бил в миналото, кариерата му върви покрай и заради Силвия. На дамите Кацарови не им харесва да изглеждат отхвърлени и не прощават кръшкането на мъжете си.

Всъщност на коя ли жена би се харесало това?! В по-близкия кръг приятели на майка и дъщеря Кацарови се знае, че Теди Кацарова се развежда главно заради изневярата на финландеца Макс с плевенска кръчмарска певица с която преспал по време на корабна оргия. Плевенчанката обаче взела да се хвали, че спи с мъжа на Теди и това преляло чашата. Преди това малката Кацарова стискала зъби и приемала както ревнивия Макс, така и оскъдното скандинавско слънце.

Депресията й я научила да готви български манджи и да угажда на беломунявите роднини на Макс с баница, фасул и мусака. Майка й Силвия нонстоп я съветвала по телефона да си наляга парцалите и дори и да не помисля за развод. На Теди обаче й липсва България и свободата тук. Когато се връщаше в България макар и за кратко, тя видимо буквално разцъфтяваше от срещата с приятели, куфеенето по дискотеките и стайлинга, който изглежда лековат в онези страни. След като се разведе, Теди направи изложба от фотографии и няколко промоции на свои песни. Заговори се, че я ухажва турски бизнесмен, когото по-любопитните зърнаха на откриването на мутренско заведение в Пловдив.

Озвучител, както обикновено, бе баща й Милчо. Той придружаваше дъщеря си и на промоцията на клипа й с двойника на Уесли Снайпс - Бупи Браун. Слава Богу, че се разбра, че той отглежда две деца от румънка и не е разведен – иначе светската клюка веднага щеше да ги обвърже. На онази промоция обаче всички се запитаха къде е Силвия, защо я няма. Повечето си помислиха, че отсъства нарочно – за да не засенчва празника на щерка си с яркото си присъствие. Защото Силвия винаги е твърдяла, че причина да се омъжи навън от България Теди е била българската злоба, която впрочем и до днес не признава таланта на младата Кацарова. За мнозина Теди си остава в сянката на известната си майка.

ВЕРСИЯ ВТОРА - СВАТБА ЩЕ ИМА
но театрална. За Силвия никога не е било проблем да има мъже наоколо. Голяма част от тях й ставаха спонсори, независимо от кризата. Марки сирена, марки козметика, хапчета за отслабване и др. подобни са само част от спонсорската листа, с каквато не може да се похвали нито една друга певица от златното минало на българската естрада днес. Дори примата Лили Иванова. Силвия продължи да създава хитове като „Влюбена жена” и да произвежда клипове и албуми. Клипът към последната песен доказа, че въпреки своите 58, певицата все още е готино парче, което може да покаже сексапилни крак и гръд. Ето защо след Милчовата хвалба за съжителство Силвия най-вероятно е катализирала отношенията си с някого от безбройните си ухажьори, за да натрие носа на бившия си мъж. Пък и женихът очевидно не е за изпускане.

Певицата таи стари душевни травми от Милчовите роднини. Семейството им било против сватбата на софиянеца с образование и от потекло с туркинчето Силвер Нури. Силвия стискала зъби и търпяла послушно години наред. Нещата не се променили и с раждането на малката Теди. Добре че тримата заминали по Скандинавието, че да се отдалечат от родата на инж. Кацаров. Въпреки успехите й на сцената, Милчовите роднини така и никога не приели Силвия, а с напредването на възрастта станал недоволен от нея и самият той – все мрънкал, че вкъщи иска съпруга, а не артистка. Това обаче напълно противоречало на Силвиния характер. Певицата обича пътуванията. Последните години направи клип във Виетнам, пътува до Турция като до Костинброд, наскоро бе в Бразилия.

Две сериозни премеждия в живота й бележат трайна травма в душата на певицата, макар да е оптимист по природа. Първото бил абортът, който направила, въпреки убеждението си, че това е грях. Сама признава, че когато прави благотворителни концерти, винаги с мъка си спомня за детето, което е трябвало да роди след Теди. И второто премеждие е операцията за подмяна на бедрена става с изкуствена американска. Певицата призна, че дълги години е танцувала на сцената с цената на жестоки болки в крака и е взимала нонстоп болкоуспокояващи, някои от които буквално я превръщали в парцал. Тежката операция е успешна, а терапевтичният период преминал под грижите на Теди в новозакупения й апартамент на ул. „Бачо Киро”, зад ЦУМ в София. Майка и дъщеря го обзавеждат с много вкус. Всеки от журналистите, който е посещавал Силвия в онзи период, си спомня колко героично тя се пребори с болката и как няма и месец след това отново се качи на сцена. Още тогава обаче всички се запитаха: „Защо всъщност Силвия се възстановява при Теди, а не в дома си при Милчо?!” Едва сега отговорите на този въпрос почват да се изясняват, макар и не напълно. В крайна сметка и звездите са обикновени хора. И ако има сватба, „Торнадо” пожелава на певицата дълголетно щастие!

Еми Мариянска
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5720 |04.02.2011 Руби : Берлускони е самотен; ще се омъжвам . 0| 6618 |28.04.2010 Пенелопе Крус се омъжва през лятото . 0| 7515 |02.11.2009 Плеймейтката Златка ще се омъжва! . 1| 8036 |27.03.2008 Кайли ще се омъжва за Оливие Мартинес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads